Tisdagsträning

Idag skulle jag vara lite listig tänkte jag. Jag tar helt enkelt med mig Gunde när jag ska hämta Myran efter träningen. Hennes träning ska sluta kl 20.30 vilket i praktiken betyder typ 21.00. Vet inte hur många gånger jag stått där på parkeringen och väntat för att träningen dragit ut på tiden. Vi har liksom en halvtimmes bilresa hem sen med men, men bättre att hon tränar fotboll än att hon haft något annat mindre trevligt fritidsintresse som typ gjort stan varenda kväll. Hur som helst. Gunde och jag for iväg för att hinna träna en liten stund i Stadsparken. Där finns många läbbiga djur som eventuellt tänkt att hoppa på just Gunde. Det trodde han i helgen när han spatserade runt. Han höll på att dö när hjortarna plötsligt gick mot honom. Till saken hör att vi har såna hjortar runt knutarna här hemma (de har rymt från ett hägn för några år sedan och är nu en ganska stor flock). Dom skiter Gunde fullständigt i men dom i Stadsparken - oh, my god! Trodde Gunde stod och dog men med raggen rest och modig som bara en liten plutt på nästan 6 månader kan vara så vågade han minsann gå förbi.

Vad skulle jag nu berätta om ikväll, jo när vi åkt ca 500 meter från hemmet messar Myran att hon redan var klar. Fattar ni? Där rök min träning men då lovade Myran att hon går in och handlar på ICA-Maxi så kunde jag träna en stund utanför på parkeringen. Sagt och gjort. Gunde tränade starter, sitt, ligg och stå kvar samt att leka med sin nya leksak som han faktiskt tycker är skitkul. En sån där fårskinnsgrej med snöre i. Den var kalaskul sa han och lekte loss på parkeringen. En nöjd matte med en trött valp och en glad Myran som fick köra hem. Det blev en riktigt bra kväll trots allt.

Tjingeling!

Idag fick jag minsann pluspoäng så jag nog kan äta harpluttar ett par månader till i alla fall - eller?


Kommentarer
Postat av: FIA & SIRI

Va kul att den lilla killen sköter sig så bra. Att vara rädd för hjortar & att äta harpluttar har inte så mkt m åldern att göra.....vet en som gör detta trotts en ålder på 4år...



2011-05-04 @ 14:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0