Think outside the box!!! Me like!

Oj, så många dagar det har rusat iväg. Saker som hänt dessa dagar har till exempel varit att Gunde varit med på fotboll. Först var det 2x45 minuter sen blev det väl förlängning 2x15 minuter och jag höll på att bryta ihop. Hemma först kl 22.30 och visst. jag har haft semester idag men anledningen till den var begravning så den har varit så där kan jag säga och nån sovmorgon fick jag inte heller.
För att återgå till fotbollen så låg Gunde där på läktaren och glodde, sov, tuggade lite på håret på tjejen som satt framför oss, sov lite till och kollade lite på fotbollen. Killen är verkligen stencool.
Vi passade på att träna lite i alla pauser som blev och då var han på hugget och gjorde både det ena och det andra. Go kille, den där Gunde.
Den andre goe killen Gaston fick vara hemma. Han kan gott tråna lite efter sin matte tänkte jag. Det värsta är att om han får nys om att det var en fotbollsmatch han slapp så tror jag inte jag vann ett skit på det. Snarare tvärtom...

Igår hade vi team-dag på jobbet. Vi pratade bland annat om feed-back. Vi gick igenom nyttiga saker. Jag kom verkligen till insikt med en viktig grej på mitt jobb som jag lovat mig själv att ta tag i.
Som en bekräftelse på vad jag kom fram till så hade väl Ia, goa ungen, köpt värsta häftiga t-shirten. Texten är helt enkelt bäst.Visst är den underbar! Vill HAAAAA!!!

Kolla:


Exakt så borde jag och många med mig tänka då och då. Speciellt vissa borde verkligen släppa taget om gamla inrutade beteenden och släppa loss tankarna på lite nytt. Att släppa tryggheten och våga något nytt. Eller vad säger ni? Jag älskar tröjan och "think outside the box" borde väl vara att helt enkelt sno den?

Hej på er!



Kommentarer
Postat av: Anna-Karin,Vilda o Kaos

Hej! Ville bara tala om att jag läser varenda ord du skriver och ser fram emot nya inlägg. Du skriver på ett så lättsamt sätt även då det är "motigt". Ha det så bra med dina gossar.

Anna-Karin

2011-05-20 @ 11:14:12
URL: http://www.vildaokaos.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0