Jag är deppig, ledsen och grymt besviken...

Ja, så känns det faktiskt efter tredje helgen i rads misslyckade spårtävlingar. Jag VET att det finns mycket jag kan vara glad över och jag VET att våra hundar inte är några robotar men idag föll jag ner i deppträsket så det stänker om det.

Framspår (kommentar även idag från en av domarna - lugnt och bra!) Det känns fantastiskt roligt, vi spårade bort oss  någonstans mellan 3:e och 4:e pinnen. Gaston skulle ha ut mig på en mosse och helst över en göl. Där någonstans bestämde jag mig att NEJ jag litar inte på min hund men det kanske jag skulle ha gjort. Den 7:e pinnen som vi inte fick med oss hem kanske låg där mitt i gölen.

Vi fick alltså 6 pinnar plus slut och hade yrat runt i spåret 31 minuter. Det har aldrig hänt innan. Vi har brutit ett spår under Gastons elitkarriär och annars legat runt 20 minuter. Jag fattar att han blev trött.

Uppletandet - helt ok. Gaston jogggade runt men gjorde det han skulle. Tuggade på ett föremål så betyg 9-9.

Sen kommer då lydnaden. Jag ger upp!!! Gaston var inte med mig alls. Vi var inte på samma plan eller ens samma planet kändes det som. På fria följet segade han runt som en jäklig seg kola, han som haft hyfsat på det de andra två tävlingarna. På inkallningen satte han sig istället för att stå (förra helgen la han sig så det är väl ett steg i rätt riktning i alla fall, näe, inte ens det var kul). Efter framåtsändandet var jag inte längre irriterad utan riktigt jäkla förb... Hur svårt kan det vara? Vi har tränat detta i ur och skur i flera år och i helsicke heller att han får ihop det på tävling. Jag blir helt vansinnig.

Krypet - 10-10. Ja, jag är glad för det MEN den enda gången i världshistorien vi får 10-10 så skiter sig resten av lydnaden.

Det var inte varmt, det var inte ens sol när vi var inne på planen. Domarna dömde bra, det var inget hysteriskt upplägg. Det enda som var skillnad mot förra helgen förutom att vi hade bättre väder idag var att Gaston spårade 10 minuter längre tid än vad han brukar. Grabben är i bra kondition så den gubben går inte. Jag vet verkligen inte vad JAG gör för fel men nåt är det ju. Jag var inte ens nervös idag.

Vi har kommit med på tävling nästa helg med men jag vet faktiskt inte om jag orkar en helg till. Gaston har ju  redan lagt av så han behöver jag ju inte ens fråga.

Usch och fy!

Adjö!

Kommentarer
Postat av: Sofia & Pep

Vi skickar er lite peppande ord och hoppas att ni antar utmaningen att ställa upp i tävling nästa helg igen. Ni kan, vi tror på er! Kramar

2011-05-15 @ 22:36:36
Postat av: Helene o Mojjan

Du vet att det vänder rätt som det är! Men visst är det surt! Man tror det är helt kört o sen rätt som det är så funkar det. Men vi skulle försöka få till lite mer tävlingsträningar. Frågan är bara när...

Kram!

2011-05-15 @ 22:59:41
Postat av: Ulrika

Förstår dina känslor just idag :(



Har ju själv fått ta mig en ordentlig funderare senaste tiden hm..



Slå en pling ngn dag om du vill "bolla" lite funderingar :)



Klart ni ska på´t igen nästa helg!!

2011-05-15 @ 23:19:27
Postat av: FIA & SIRI

KOM IGEN NU I-M!! JAG FÖRSTÅR HUR DU KÄNNER MEN DU LÄT INTE MIG GRÄVA NER MIG NÄR DET GICK ÅT SKOGEN FÖR OSS I LYDNADEN, NÄ DÅ SA DU "KOM IGEN NU NI TAR DET NÄSTA GÅNG!!



KLART ATT NI SKA "KÖRA" NÄSTA TÄVLING. VI TROR PÅ ER & HÅLLER ALLA VÅRA TUMMAR & TASSAR.



KRAMAR & TASSAR

FIA & SIRI

2011-05-16 @ 11:44:23
Postat av: Hanna Jonsson

Men!!!! Så här snackar ju inte du!!

Är inte "det är bara att bryta ihop och gå vidare" ditt motto.

Brutit ihop har du ju tydligen redan gjort så nu är det bara den roliga biten kvar! :)

Bara peppa inte deppa!!

Lycka till!

Kramar Hanna

2011-05-18 @ 21:12:02
Postat av: Hanna Jonsson

Men!!!! Så här snackar ju inte du!!

Är inte "det är bara att bryta ihop och gå vidare" ditt motto.

Brutit ihop har du ju tydligen redan gjort så nu är det bara den roliga biten kvar! :)

Bara peppa inte deppa!!

Lycka till!

Kramar Hanna

2011-05-18 @ 21:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0