Lägesrapport

Gunde är trött. Han har varit trött hos dagmatten där han normalt racar runt med sin kompis Molly som en tok. Idag har han inte alls varit i form utan gått undan och lagt sig. Han har fortsatt i samma stil sen vi kom hem...

Tusen tankar - han kanske rent av bara är lite vanligt valptrött. Det måste ju även han kunna vara ELLER är det något annat? Jag blir galen av detta att inte veta. Energislukande!

Jag hoppas han är som vanligt imorgon igen. Nästan så jag hoppas att jag får vara vaken inatt med en vrålpigg valp faktiskt. Suck.

Kommentarer
Postat av: Marie o Emil

Valpar kan ju precis som bebisar ha en trött dag. Behöver ju inte va konstigt alls. Emil kunde nästan somna i vattenskålen typ när han va liten o va så trött på nätterna att han inte ens vaknade o ville gå ut en enda gång. Jag har inte varit ute med han en enda natt om han inte varit sjuk. Så brukar det väl inte va med valpar eller? Skönt att få sova på nätterna för mig, men måste ju säga att han va en riktig sömntuta som valp och är fortfarande ibland :0) Måla inte fan på väggen. När man är liten kan man va väldans trött ibland. Kram!

2011-03-08 @ 19:48:11
Postat av: Helene o Mojjan

Tänker på dig!

Kram!

2011-03-08 @ 19:56:08
Postat av: Anki och Labbarna

Hua... Vad jobbigt! Har tänkt så mycket på din lilla Gunde och jag håller tummarna för att allt ordnar sig.

Kram

2011-03-08 @ 20:01:32
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: Karin Menta & Luna

Vi håller tummar och tassar att det bara är livet som kan bli lite mycket för en liten valp. Det går åt mycket energi att växa och ta in alla intryck! Hoppas allt går bra på torsdag! Kram från oss i Örebro

2011-03-08 @ 21:20:00
Postat av: Nilla o Vera

I dag vill jag få mitt hus nedstökat golven skitiga och skorna uppätna!

Detta är sååå jobbigt, jäkla väntan och klump i magen!!

Kramen till er alla

2011-03-09 @ 06:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0