Hade det inte varit för Martin...

Vi hade bestämt oss för att träna lydnad igårkväll. Jajamen, laddad till tusen - men det försvann när jag kom ut från jobbet och det regnade snö. Jag försökte tappert skicka ett käckt mess till Martin att vi kanske skulle träna en annan dag eller? Jag tränar gärna idag fick jag till svar. Martin är en klippa, ställer alltid upp i alla väder (bokstavligen) så jag kände att idag är en "pay-back-time".

Martin, AG och jag träffades. Vi traskade ut på den äckelblöta planen och planterade ut våra konor för här skulle det tränas framåtsändande. Jag har ärligt talat inte tränat brukslydnad sedan november (sa Martin, oktober tror jag). AG började och Mogg var pigg som en mört. Inga problem med att sätta sig på äckelplanen där inte. Lite bekymmer vid saktagåendet men inget katastrofalt med tanke på uppehållet vi haft. Knuffa var som vanligt piggare än en mört och busade lite med Martin på inkallningen annars så gick hon saktagåendet så himla fint. Med tanke på att den lilla terven är som en dynamitbomb så är det otroligt att hon kan hålla ihop sig.

Gaston, pussgurkan! Lite lätt tänd även han men vilket saktagående han gjorde. Hipp hurra! Att vila sig i form är tydligen rätt bra. Nu har grabben kanske inte vilat från träning med tanke på vårdhundsjobbet men nån brukslydnad har vi inte hunnit med. Han ville däremot inte sitta ordentligt på den blöta planen utan satt så lätt så vid minsta vindpust hade rumpan lyft. Skitsamma, han skötte sig kanon och jag tackade Martin för att han såg till att min måndag slutade så bra. Tji hu!

Anders smög upp vid kvart i fem och gick ut med Gaston. Bara det att han glömde sin satans mobil på köksbordet och hade tryckt på snooze istället för stäng av så den lilla jäkeln satte i att pipa vid kl 05.00 så liten Gunde vaknade. Därför sitter jag här nu i arla morgonstund och skriver lite för att tiden ska gå så vi kan åka till dagmatten med hundarna. Gasse ska med dit idag också. Vilken tur jag har som har såna himla goa vänner.

Nu mot jobbet!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Helene o Mojjan

Hello!

Uppdaterar mig på din hemsida lite. Har ju ny dator o inte lagt in alla favvisar än... Kul med VG! Grattis! Numera är det ju betygsskala från A-F som gäller på hälso... Snacka om återgång! Gunde är supersöt! Trots att han är en flat... ;-) Mojjan hälsar att hon mosar gärna 1 eller ett par flatar nån dag!

Kram!

2011-02-08 @ 19:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0