Så var då denna dagen till ända

Gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle göra att släpa sig upp kl 05.45 och vara på jobbet i tid. Sen bara rasslade det till så hade jag plötsligt varit hemma och hämtat Gaston och befann mig i tid på JBK för träning.

Idag specialkörde vi framåtsändande-inkallningen, saktagåendet som jag nu plötsligt vill ska vara inte-så-jäkla-sakta-gående. Kan inte vara lätt att förstå denna matten men vi ska nog tamme tusan få till det. Never give up. Vi körde fritt följ och plötsligt gick Gaston i barndom och började ploga som en tok. Trodde vi hade passerat detta stadie men nix pix.

Gunde han fick gå långsväng med husse. Hittat kantareller. En synnerligen smidig kille att ha med i skogen. Han är där man är om man säger så. Skitskönt!

Vi har varit fyra dagar och campat på Tjörn på den märkligaste camping jag någonsin varit på. Det var typ vi... Det dök upp 1-3 husbilar per natt men det var bara vi som stod ut i fyra dygn. Vi tillbringade våra kvällar där sen åkte vi runt och bara njöt av klippor och ursöta hus. Det är som Myran säger om sin ömma moder - är du 80 bast eller, då blir man sån tydligen. Nja, jag är ju på väg ditåt om man säger så.

Hur det var så många fina vyer såg vi.



Klippor är häftigt!


Bada är ju klart häftigast!


Rätt som det var när vi gick där på klipporna så stod det en tv? Fatta att någon orkat släpa dit den då?


Kolla vilken träningsplan som ingick i campinghyran liksom




Lite kul var det.

Vi har åkt färja både här och där bland annat till härliga Marstrand


Alla dessa supersöta hus


Smögen


Hur goda var dom här då på en skala?


Det tar på krafterna är traska runt på klippor och bryggor.


Gött att kunna luta huvudet på något


Vi sov rätt gott alla fyra när det var dags. Sköna dagar var det men nu så får vi bita ihop och längta till nästa sommar. Det är ju massor av dagar att fylla innan dess.

Hoppas ni haft en bra sommar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0