Jag är en gnällspik...

Läget är följande - ont i huvudet och ont i hals samt en förkyld näsa. Vi skulle tränat lydnad ikväll men jag kände att det inte var läge. Istället tog jag hundarna och Anders och gick till skogs. Upps, vi hittade massor av kantareller och vips så mådde jag lite bättre. Märkligt!

Idag fick jag ett jättekul kuvert på posten. Man blir ju så himla glad när det är något annat än reklam och räkningar i lådan nu för tiden. Där låg ett spännande kuvert med en dvd i. Mats och Ulrika filmade mig och Gaston när vi och tävlade i Sommenbygden i våras. Så nyttigt att titta. Dels ser jag ju att han kan gå ett något så när fritt följ när han vill. Resten av lydnaden var väl ingen höjdare direkt men vad jag blev glad över är att han tar min belöning mellan momenten. Känns bra att se att han är glad och inte ser ut som han skulle dö.

När jag skulle hämta pärmen för att se vad vi egentligen fått för betyg så fortsätter dvd:n med en liten snutt där jag och Gaston tränar lydnad när han är runt året. Jag bara dog. Lille gubben (ja, han var faktiskt mindre då än nu i alla fall). Så jäkla söt och duktig. Synd att inte jag vet hur man gör annars hade jag kunnat lägga in det här på bloggen. Tack snälla M och U! Glad överraskning en sån här för övrigt jäkla pissdag.

Vi har dessutom kommit med på tävling. Jag MÅSTE träna!!! Jag ligger i som en rem med vårdhundsprovsträningen. Idag har han varit superduktig med att hämta och lämna grejer till en dam. Fast det var vissa alldeles fantiskt underbart tuggvänliga saker så lämnade han av dem (men det satt lååååååångt in).

Det var med fina kort med på en fin kille (tagna av Ulrika 2008). Helt galet vad tiden rinner iväg.




Nu ska jag bädda ner mig i soffan och drömma mig bort... var ju på SM i helgen och såg många fina lydnadsekipage. Det vore väl själve f-n med om vi inte ska kunna få till vårt sista cert. Det SKA gå!!!

Kommentarer
Postat av: Sofie, Zimply, Bonuz & Ezzet

KLART det kommer gå! Vi VET att ni fixar det!!! Lova bara att berätta när det är dax att hålla tummarna tills de blir blå!



Kram!

2011-08-22 @ 23:02:21
Postat av: FIA & SIRI

KLART ATT DET GÅR. GE ER INTE (vilket vi vet att ni inte gör)OCH SÄG TILL OM DET ÄR NÅTT VI KAN HJÄLPA TILL MED, SJÄLVKLART SÅ STÄLLER VI UPP!!



KRAMAR & TASSAR

FIA & RACER SIRI

2011-08-23 @ 13:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0