Dagarna ramlar på

Denna veckan är vi hemma och gör sånt där ni vet som är så in i baljans tråkigt, typ trädgården... Nästa vecka ska vi köra Myran till Landvetter så då funderar vi på att fortsätta mot kusten ett par dagar. Få se, hänger på vädret som man definitivt inte kan klaga på nu.

I tisdags var vi på klubben och tränade lydnad. Jag, Helene och Emma träffades en stund innan för att träna lite med de små. Eller ja, små??? Gunde är ju gigantisk jämfört med småtöserna som är 10 och 16 veckor.

Småtöserna, Rimma och flattemysan Saga var superduktiga. Pigga och käcka. Gunde, min Gunde som är mitt uppe i könsmognaden är lite lätt splittrad skulle man väl kunna kalla det. Sen är han sen och jag får verkligen anstränga mina små hjärnceller för att hitta HUR jag ska få fram det jag vill ha hos den pojken. Tack gode värld att jag haft två likadana pojkar innan. Både Matisse och Gaston var likadana när det gäller inlärning. De utför olika moment men det är så eftertänksamt och jag blir ju nästan alldeles galen.

Hur det var så tränade vi en stund och vi införde tandvisningen i Gundes liv. What, sa Gunde som inte ens fattade vad han höll på med. Han satt som ett ljus när både Helene och Martin kollade i munnen på han. Jag som knappt trodde han kunde sitt kvar i det tillstånd han befinner sig i just nu. Shame on me.

När de små fått sitt var det dags för Knuffa och Gaston. Gaston var pigg och gla´och for runt med sina bollar som en galning. Har nog varit bra med träningsvila OCH viss konkurrens om den lilla matten, tror jag.

Knuffa började med att gå ett fritt följ som första moment och var nästan helt tyst. Snyggt jobbat där Martin. Annars var ju den damen precis lika galet lycklig som alltid.

Liten och söt (eller liten och liten, vuxit ikapp Gaston har han gjort den rackarn)



Stor och söt



Nix, nu ska jag ut och se mig omkring i trädgården och fundera på vilket som är minst tråkigast att göra.

Tji hu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0