Vilken go dag!

Vi började med att åka till Djupedals fina spårskogar. Det är för himla kul att Gunde, Fnunde fattat det här med att spåra. Det gick så fint och då gick vi tre vuxna plus en liten Ville (Martins son) bakom och tjattrade. Lika bra att få in störningarna direkt. Liten Gunde nosade på så fint.

Gaston spårade på som jag vet inte vad. Jag for upp och ner för hiskeliga höjder. Var är min kondis? Känns kalasfint inför kommande spårtävling (förtränger de två andra delarna som ingår).

Mats Ida tuffade på och gjorde vinklar och plockade pinnar som aldrig förr och Knuffa säker som alltid. Vi var mycket nöjda när vi åkte hem. Lille Ville tyckte det var ok med. Tro jag det, leka med tant Ing-Marie (det är INTE min starka sida, det där att leka med barn). Vi grävde i grusvägen och samlade kottar. Måste vara pluspoäng till mig när barnet bara frågade efter pappa en gång.

Sen har dagen liksom bara lullat på. Vi åkte till skogen och studerade Anders nedtagning av träd, alltså vi två-benta gjorde det. De fyrbenta hittade lite annat - typ Gaston ett ben.


Och, sa Gunde - vem bryr sig. Jag hittade värsta fina pinnen... storleken har faktiskt ingen betydelse. Det har jag
hört från säker källa.


Två goa grabbar har vi!


Imorgon sista gången på valpkursen. Skit med. Jag tycker den har varit skitkul och givande. Vill ha mer!!!

Ha en härlig kväll!

Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0