Men var tusan tog de lediga dagarna vägen?

Vi har haft en sån härlig, superskön påskhelg. Hunnit med både det ena och det andra. Till exempel har präktot städat ur tre bilar. Jag kan säga att de var i stort behov av det. Volvon jag använder mest såg bedrövlig ut och herre jisses vad prylar jag har med mig jämt. Det är Gastons träningsgrejer, spårgrejerna, Gundes väska och Gastons alla jobbgrejer. Ser ut som jag skulle flytta för jämnan.

Någon spårtävling blev det inte denna helg. Det kanske var lika bra det. Värmen är ju inte direkt Gastons tändvätska precis. Men det hade varit kul i vilket fall att få tävla. Vi är glada för Martin och Knuffas toppresultat på 602 poäng. Lite jobbigt att de lägger ribban på den nivån på årets första tävling men jag är så himla glad att Knuffa skötte sina tassar, hon är skendräktig så hälften hade räckt. Snyggt jobbat av våra träningsvänner.

Idag har det varit kalas här hemma för vår Myra som fyllt år. Inte lätt att få in kalas bland alla träningar, matcher och eventuella tävlingar men vi körde en rövare idag eftersom sannolikheten för att jag skulle komma med på tävling var mikroskopisk. Jag var åttonde reserv. Nu ser vi fram mot första maj för då vet vi att vi tävlar. Ska bli skitkul.

Vi fjäskar lite för hönsen så här i påskatider. Vi har fått många goda påskägg av dom så nu var det pay-back-time. De fick lite bröd men det var fler som ville ha...

Hallå! Ser du mig, jag sitter ju här, mitt framför ögonen på dig. Ro hit brödet...



Ska bara dom där gamarna ha???



Herre gud, vad begär du? Ska jag bryta nacken av mig eller???


Orättvist, jag vill också ha sa Gunde och ordnade saken på egen tass


Ikväll pep vi förbi Helene en sväng. Jag ville hon skulle kolla av läget lite med vår träning. Jag har liksom fastnat lite och kommer inte vidare. Nu vet jag hur jag ska göra. Tack för det!

Nu är det natta!

Hoppas ni haft en lika härlig helg som vi.




Kommentarer
Postat av: Helene o Mojjan

Vassegod! Nu sträcker du på dig, trycker in korvarna i munnen o belönar rätt så blir det lätt som en plätt! ;-)

2011-04-26 @ 19:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0