Gunde vaknade alldeles för tidigt - idag igen!

Kl 06.00 var jag ute och gick med två flattar. Påskbitchen fick ett ansikte - mitt. Jag var arg som ett bi och trött som tusan men det var inte flattarna. Tji hu, kul att du ville hänga på sa dom och sprang glatt omkring i tillvaron.

Så i vanlig ordning när det var dags för valpkurs kl 10.00 var Gunde så där lagom mör och skötte sig finemang. Vi hade en liten tävling som avslutning. Vi delades in i två lag och sen skulle vi springa med vår valp en liten käck bana. Den "lilla" käcka banan fick oss tvåbenta att flåsa som vi hade sprungit typ maraton. Den började med ett mikroskopiskt hopphinder, fram till en tunnel (en spöktunnel enligt vissa), sen vidare mot en kon där valparna skulle sitta, nästa kona skulle de ligga vid, nästa skulle vi gå ett varv runt och mellan de två sista konorna skulle valparna gå fint vid sidan.

Vi fick tjuvträna lite på agilitytunneln. Den var ruskigt konstig sa lill-flanen men med lite korv så gjorde han det omöjliga möjligt. Första svängen fick vi prata och locka med oss våra juveler, andra svängen fick vi inte säga ett ljud. Jag vara tyst... det går ju så där bra men vi lyckades trassla oss igenom banan utan prat också. Valparna var alltså lösa måste jag tillägga och vi körde två banor bredvid varandra. Fatta vilket härligt valpgäng, det funkade!!!

Resten av dagen har vi sovit, burit ved (jag), ätit skit (Gunde), grävt ner och upp ben (Gaston) och nu ska jag uppbringa energi för att springa en runda med Gaston. Gunde skulle visst gå med på någon inspektionsrunda i skogen med skogsmästaren jag lever med.

Han fick godkänt, den där Gunde, på valpkursen. Jag tycker grymt mycket om vår lille Gunde.


Imorgon är det till att jobba igen. Gaston ska till två ställen imorgon så jag hoppas det inte är alltför varmt så han såsar ihop och svimmar av värmeslag.

Hoppas ni haft en bra helg ni med!!!

Kommentarer
Postat av: Cissi och Lipton

Himla kul att träffa dig idag, även om det bara var några få minuter. Kikade lite på er när ni sprang eran lilla bana, rolig idé!

Han är väldigt söt din lille Gunde! Hoppas det fortsätter gå bra framöver!

Kram

2011-04-17 @ 17:13:25
URL: http://liptonteabag.wordpress.com
Postat av: Hello

Lyllos dig att få ha sovmorgon till kl 6!!!! Här går vi upp VARJE dag nästan exakt kl 05.15!!!!

2011-04-20 @ 21:46:38
Postat av: Anneli

Glad påsk Ing-Marie och hela högen av två- och fyrbenta familjemedlemmar! :D Kram!

2011-04-21 @ 14:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0