Den där Gunde!

Kl 04.30 vaknade jag av små försynta pussar och en trumpetande gäspning. Att en sån liten varelse kan låta så när han gäspar, helt sanslöst. Lät som ett helt världskrig vid den tidpunkten. Lägg av sa jag, gå för helsicke och lägg dig. Ja, ni kan ju räkna ut vad som hände. Plötsligt befinner jag mig i Anders stövlar och en jacka utanför dörren med en skvalande valp. Okej då, duktig hund NU åter till sängen - march pannkaka.

Kl 05.00 vaknade jag av små försynta pussar och viftande svans. Hallå här! Jag är hungrig. Gunde, lägg av, jag dör, jag vägrar, jag går inte upp förrän kl 05.45. Gå och lägg dig NU! Kl 05.15 när Gunde tassat runt, trumpetat ut sina gäspningar och pussat lite till samt viftat och dunkat med sin glada svans  överallt gav jag upp. Jag tänker inte återge vad jag muttrade när jag släpade mig ner men vackert var det inte.

Så kl 05.30 var jag ute och gick. Jag tänker aldrig i livet tala om det för den där Gunde men lite härligt är det när man känner våren. Det är bara det att det kunde jag mycket väl tänkt mig känna det en timme senare.

Han är himla söt den där Gunde - men alldeles för morgonpigg...


Nähä, får väl packa mig iväg. Ska genom jobbet åka till Göteborg idag. Leva och fungera-mässa. Brukar vara givande så det får vi hoppas på idag med.

Tjing tjong - fågelsång!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Ja, han är verkligen ljuvlig! :) Men jag kan alla gånger avstå morgonstöket med morgonpigg valp. ;)

2011-04-05 @ 12:03:31
URL: http://www.kattisdagar.se
Postat av: Linda, Lovis matte

Kan verkligen höra trumpetandet när jag läser om det. Det låter extremt högt när man själv ligger och sover. =) Förutom att du kom ut på en härlig morgonprommis så gjorde ju Gundes väckning att vi andra fick ett roligt inlägg att läsa i bloggen. Heja Gunde! ;o)

2011-04-06 @ 10:05:49
Postat av: Hello

Men gudars!!! Vad är det för gener de har våra små....tidpunkten för uppstigning är den samma hos oss VARJE dag....05.15 är Z som en klocka!!! Då blir det en snabb pink och skjuts in i tvättstugan för jag tänker INTE servera frukost OXÅ!!! Tänk om vi bodde närmare varandra....då kunde vi ju ha en gemensam morgon promenad!!! Och jösses så söt han är!!! Känner igen de något hängiga ögonen..... :) Ha det gott och puss till den morgonpigge!!!

2011-04-06 @ 14:12:19
Postat av: Elisabeth

Hade nästan glömt hur valptiden var! Vad härligt att du kan tänka positiva tankar så där i gryningen, Ing-Marie. Kom ihåg-mindfulness! Det är inte alla som får njuta som du...!

2011-04-08 @ 15:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0