Spår-Gaston är tillbaka!

Lätt hysterisk matte skulle man kunna kalla mig. Ut i skog och mark för att kolla av om det blev några bestående men av spårtävlingen igår. Martin bara stönade, men kära nån, Gaston dör inte av att det blev som det blev igår. Näe, det är möjligt men mina nerver orkar verkligen inte med att glatt åka iväg nästa helg för en ny spårtävling utan att ha kollat av läget. Veckan som kommer är fylld till bredden av diverse aktiviteter och att i detta klämma in både lydnad OCH spårträning går inte. Alltså, march ut i skogen IDAG!

Gaston spårade precis som vanligt... Tog framspår hur elegant som helst. Öh, ja ibland är det kul att ha fel. Typ, idag!

Knuffa fick några olika varianter på upptag och bakspår finns inte! Mycket besynnerligt att det då ska vara som en dålig B-film varje tävling med bakspår.

Mogg nosade runt sitt spår utan några problem alls.

Vi fikade och löste världsproblem. En riktigt härlig förmiddag var det.Vi hade lillkillen Ville med oss. Han är för skön, go och glad hela tiden. Skulle här lagt in ett kort på lillkillen men var är de datakunniga när man behöver dom? Sladden till mobilen är puts borta. Hm...

Imorgon blir det lydnadsträning innan jag ska iväg och kolla på tjejerna som spelar fotboll. Det är mycket nu - student inom det snaraste och jag som är så himla duktig på att organisera tillställningar börjar så smått få panik. Jag brukar leva länge på att det fixar sig alltid men nu börjar det bli jobbigt. Det går rysligt fort och så kom jag med på tävling nästa helg och hoppsan försvann en ledig dag till annat än att fixa med student. Gulp! Jag får köra lite mindfulness - lev här och nu!

Tjo flöjt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0