Så där ja, en härlig helg var det minsann som behövdes!

Herre jösses vilken vecka det har varit. En vän blev hastigt och oväntat sjuk. Det har vänt och med den härliga inställningen hon har så är hon definitivt snart på banan igen. Den härliga inställningen skulle jag önska fler hade!
Goa farfar också varit inne en sväng men har kommit hem igen, phu! Sen har det varit lite annat som stökat runt i hjärnan men det verkar bli bra med det också.

Idag träffades jag och Martin för att spåra. Vi grejade lite med Knuffas bakspår som hon envisas med att hålla på med på tävling. Idag tyckte vi att vi fick till det. Nu kör vi på detta och tro kan försätta berg, det vet vi minsann.
Gaston gjorde ett superfint upptag och fick med sig alla pinnar. Hans ledsamma matte tänker då - jaha, ännu ett framspår på vägen mot bakspåret. Hur är jag skapt? Martin blev nästan lite upprörd på mig där i skogen. Nu tänker jag positivt och är glad för att han spårar så fint som han gör. Tänk när han gör framåtsändandet och krypet lika bra då ni!

Vi har kommit med på två tävlingar till! Helt unbelievable! Fattar ni, vi har kommit med på fem av sex anmälda tävlingar. Jag måste slagit någon form av rekord. Påminn mig om detta när jag tjurar ihop i höst.

Gaston håller nosen i form även på promenaderna. Det är mycket som skall nosas över. T ex extremt intressanta grässtrån.


Nu hoppas vi på en lugn vecka.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0