En fullspäckad dag för både flanen och mig!

Dagen började med en dressyrtävling med Myran. En helt ny värld har öppnat sig för mig. Jag menar, jag har varit med på ridlektioner och traskat med när hon varit ute och ridit sen hon var pytteliten men det här med att tävla dressyr började hon med förra helgen. Då gick det strålande och precis lika bra blev det idag. Kan ni fatta hur de kan komma ihåg hur de ska rida och i vilket tempo. Det är minsann ingen som står och vrålar vänster om halt, höger om march. Icke, det ska de bara komma ihåg de som rider. Mamma mia! Stolt som en tupp var jag i alla fall när ungen återigen kom ihåg hela programmet. Duktig tjej!

Från dressyrtävlingen for vi raka vägen ut till Anngreths fina spårmarker. Gaston tog sitt upptag och for sedan iväg. Där Anngreth svängt vänster svängde flanen av åt höger och bara spårade på????? Tusan! Jag som känt mig så tvärsäker på honom när han spårar. Innan han svängde av minns jag att han höjde huvudet och glodde upp i träden (kan det varit någon liten brun rackare där, alltså en ekorre?). Jag fick helt sonika vända tillbaka grabben och visa på spåret igen och då var han precis som vanligt. Hm...

Både Mogg och Åsså var lite yra i mössan i början av sina spår de med. Visst är det konstigt? Tre av fyra hundar har problem i början av spåret och sen spårar de på precis som vanligt? Kan det vara den där askan tror ni?

Knuffa, den filuran, fick minsann 5 upptag. Här skulle bakspåren få sig en match. Come on! Upptag 1 och 2 tar Knuffa klockrent. Upptag 3 blev lite yrigt och det berodde INTE på Knuffa utan på hennes husse. Vårt favouttryck kom till sin rätt - gör om, gör rätt!!! Spårupptag 4 hade Knuffa lite bekymmer med men redde ut det och även nr 5 blev bra.

Just det ja, vi gjorde uppletande också och det gick jättebra för alla fyra, kan askan liksom komma och gå tror ni?

Efter träningen for jag i rasande fart hem, slängde i mig mat och tog sedan flanen och GICK till fotbollsmatchen. Typ 5-6 km på en alldeles ny gång- och cykelväg. Det är faktiskt häftigt att kunna gå från hemmet till Vistavallen, ja jag kunde ha cyklat men jag ville gå. Matchen började strålande och våra tjejer ledde med 2-0, sen vete tusan vad som hände men stryk fick de med 2-3. Inte kul!

Här sitter flanen och är bara söt!


Nu sitter jag här och ska finlira lite på min examinationsuppgift som ska in senast på måndag. Uppgiften heter Vad kan djur bidra med på ett demensboende - fördelar och nackdelar. Ibland när jag skriver sånt här blir det väldigt mycket ord om typ ingenting. Ungefär som ni råkar ut för här på bloggen emellanåt. Undrar vad det är för fel på mig? Jag skulle vilja vara en sån där som skriver kort och koncist, punkt slut!

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0