Idag har Gaston varit hos dagmatte

Dagmatten är min bästaste kompis som snällt ställde upp när paniken infann sig. Normalt brukar Ia sluta tidigt på tisdagar men så inte idag. PANIK! Ringde och givetvis ställer hon upp - som alltid TACK!

Där blev Gaston kär, nej inte i hamstern som han trodde var en ekorre (hamstern är död men hjulet snurrar... jo det är sant, den är död men Gaston var inte inblandad i detta. Han har starkt alibi, han var hemma i Lekarebo med vittne). Nå, in hos min goa vän klev en kastrerad pudelhane. Gaston kärade ner sig fullständigt. Suck, förra året var han grymt nere i en kastrerad amstaffhane. Jag vet inte, men lite märklig är han.

Vi gick en rejäl sväng i skogen när vi kom hem så nu verkar alla känslor coolat ner sig. Han ligger totalt utslagen - med ryckningar i tassarna. Hm.

Imorgon ska vi till klubben. Kul, har inte varit där sedan - ja herre jösses, jag minns inte.

Ha en kul vecka - vår blir spännande. Bara detta att jag sitter här och skriver är rätt spännande. Vi har fått ta fram vår gamla dator för den nya är hos datorsupporten. Få se hur länge denna håller och framförallt, när och om vår nya kommer tillbaka. Spänningen är olidlig!

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0