Ja kära nån vilken dag, spårtävling på Tomtens bk!

Att vi inte dog idag, Gaston och jag. Mamma mia, vad varmt det varit denna dag. För första gången i hela mitt bruksliv blev jag glad när jag drog nr 15 (av 18) för då fick vi börja med lydnaden. Det var varmt som satan redan vid niosnåret när vi körde igång.

Gaston började med ett fint fritt följ 9-9, inkallning 9-9. Ja den måste jag bara få skriva om. Han ligger fint, kommer som ett spjut, ställer sig ok, springer som en tok igen och när jag säger ligg smäller han i backen som aldrig förr och snabbare än blixten kastar han sig på sidan och ligger med benen rätt ut. Först tänkte jag - herre gud, han dog väl inte men så såg jag att han tittade på mig och när jag säger hit igen kommer han som skjuten ur en kanon. Dagens charmpoäng delades ut där. Han var så söt!

Framåtsändande - NOLL, ZERO, NADA, I hate. Gaston ångar fram till den som står längst ut i gruppen - IGEN! Favorit i repris - not favorit. Många svordomar och 40 poäng åt pipan.

Kryp - 9 - 8. Jäpp, fattar ni vilken otrolig känsla när jag slitit som en tok med detta moment (också, tänker på stycket precis ovanför...).
Skall 8,5-8,5.
Metall 6,5-6,5 otroligt hemskt avslut.
Tung 6-7 lika hemskt, näe ännu värre.
Hopp 8-8. Gaston hoppar ut jättelångt (tack Martin för alla dina fina kast). Så slår han i på ingång ändå???
Stege 8,5-9. Missar ett steg.

Ut i skog och mark. FRAMSPÅR, HURRA! Sen missar han två pinnar men ärligt talat han slet som en tok. Det var så in i baljan varmt så jag tänkte nästan lägga mig ner och dö en stund. Vi höll på att missa slutpinnen också. Kom ut på en grusväg och där satt spårläggaren. Shit, tillbaka in i skogen och Gaston kämpade på med en tunga som var två meter lång och släpade i backen och till slut stod han stilla som en staty och där vid hans fina tassar låg den förbaskade pinnen.

Tillbaka till klubben för uppletande. Vid det här laget hade hälften av alla startande brutit. Vi var 9 kvar av 18.

Den ena efter den andra kom ut med två hittade föremål, en tjej hade tagit fyra. Gaston och en labbe lyckades också med bedriften att ta fyra föremål vilket resulterade i 9-10 (tugg). Uppletanderutan var bland brännässlor och koblaffor stora som tefat. Gaston galopperade runt och varken åt av dom eller rullade sig i dom. Han gjorde det han skulle. Pussgurka!

En förbaskat trevlig dag men många trevliga människor. Jag är nöjd med min flane (förutom med framåtsändandet och hans usla avslut med apporterna). Vi skrapade ihop 524 poäng. Certet gick på 563 (typiskt, har jag 563 poäng så är det ALLTID någon som drar till med 600). Nu håller vi tummar och tassar för dom som ska tävla på Tomten imorgon.

Nu ska vi inte göra ett enda dugg mer idag - tror jag. Orkar inte.

Hej på er från en trött flane och hans matte som troligen har solsting (eller åtminstone ont i huvudet)

Kommentarer
Postat av: Helene o Åsså

Ja han är verkligen en charmknutte! Framåtsändandet känns ju verkligen som en utmaning! Precis som vi inte har tränat på det... Men han kröp ju fint!

Bra jobbat!

KRam!

2010-06-06 @ 16:20:52
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: petra

söööööööööööööööt han är din charmige Gaston, är det något ni tränat på i vinter!!!??! Kram petra o greta

2010-06-06 @ 19:03:04
Postat av: Anneli

Läckert! Kul när dom skojar till det OCH gör det dom ska på en gång! Kram

2010-06-07 @ 10:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0