En förbaskat trevlig kväll med lydnad

Idag blev det lite annat än vanligt när vi tränade. Spårgänget var reducerat till mig och Martin. Efter lite fjäsk fick jag med mig Vera med matte till vår träning. Det var så kul!

Gaston har haft en hyfsat tråkig dag hemma så han var på hugget. Vi tränade framåtsändande - någon förvånad? Inte det?!? Märkligt, inte ens Gaston lyfte på ögonbrynen när han förstod vad som stod på programmet. Det gick bra, fina framskick, bra övergångar och fint saktagående. Det är ju så himla surt att inte detta kan kopieras till tävling. Hm... Vi har våra funderingar och tror oss kommit på vad vi måste göra.

Krypet fungerade bra idag också. Lite rask är han men det är betydligt bättre än vad det varit det sista. Vad tusan gjorde vi mer, jo skall. Ja kära nån, here we go again - guldfisken is back! Vi får ta tag i det igen!

Knuffa skötte sina tassar och banne mig om inte Martin kommit på knepet med fria följet. Antingen var det en slump att det gick så tyst idag eller så fungerar knepet. Väntar med spänning på nästa träningstillfälle.

Lilla Vera - det var mycket störning med agilityträning på planen bredvid och hennes matte var lite lätt virrig men det duktiga lilla flatteflanan hade jättefin kontakt vid sidan och klarade att hålla kontakten vid starter också. Love her! Hon tränade även att stå och att matte ställde sig bakom. Eventuellt är det någon (no names) som försöker få in matten på att bruks är fantastiskt roligt och det ska börjas i tid. Kanske vi inte är så trovärdiga eftersom vi på något mystiskt sätt aldrig får till framåtsändandet på tävling men skitsamma, det slutade med att lilla Vera stod still på sina fyra tassar och matte kunde ställa sig bakom.

En härlig kväll hade vi!

Imorgon är det jobbadags för den svarte. Hoppas inte det blir för himla varmt för honom. Han får ju ligga rätt mycket på mitt lilla kontor...

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Agge

Glad midsommar vill vi önska er! Hoppas ni får fira denna helg med mycket sol och värme!



Kram



/Agge

2010-06-25 @ 22:06:00
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0