Hoppsan vad tiden går fort när man slappar...

Nja, vi har inte slappat av totalt. I tisdags var vi på klubben och tränade lydnad. Kan ni fatta att Gaston gjorde ett fantastiskt framåtsändande. Det var bra fot, galopp rakt ut, gick ner i trav och fortsatte rakt och fint, kom fint på inkallning.
Här har vi slitit hela vintern med detta eländiga moment, vet inte hur många veckor som vi gick på vår upptrampade stig i snön och körde framåtsändandet. Åkte iväg på tävling i våras med tanken att "ja, framåtsändandet kommer i alla fall sitta för det har vi tränat hela jäkla vintern", funkade det? NEJ, NEJ och åter NEJ. Nu när vi inte gjort ett skit på fjorton dagar då funkar det - i alla fall i tisdags... Man kan alltså vila sig i form.

Idag har vi varit i Tenhultsskogarna och spårat. Gaston gick ut jättefint i upptaget men när han fick tag i spåret blev han helt osäker. Ställer sig och titta på mig och ser helt konstig ut. Vad tusan har JAG gjort nu för att lyckas med detta? Jag måste tänka om med upptaget så är det bara. Helene har lagt upp en plan. Hon är lite som Stickan i Jönssonligan. "Jag har en plan". Kanon tycker jag och ska nu följa den. Hon har liksom sagt detta innan men ibland är det tvärdrag i skallen och hej hopp försvinner goda ideér typ borta bara.

Resten av spåret gick bra i alla fall.



Gaston är go och gla´ kexchockla´. Måste vara underbart att leva så totalt i nuet. Mindfulness på hög nivå, det är de duktiga på våra fyrbenta.

Hej svejs på er!

Kommentarer
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

Hej! Tycker ni är både modiga & duktiga som fixar detta med Brukset. Tycker allt det är marigt & svårt men ska iallafall göra ett försök m Wirra.

Vi har d bra i värmen & tar en dag itaget, mår efter omständigheterna ganska bra.



TASSAR

FIA, SIRI & WIRRA

2010-07-16 @ 22:02:11
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Anneli

Det är alltså inte helt fel att vila sig i form, ibland måste hjärnan få ett break och landa... smälta all info och låta poletten ramla ner! Att planera in vila är kanske lika viktigt -eller viktigare!- som att planera in träning... ;) Ha en underbara semester! KRAM!

2010-07-19 @ 08:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0