What a day!

En synnerligen orolig natt med en katt som inte mår riktigt bra. Hon är lite märklig, sover alltid hos mig. Hon har inte riktigt fattat det där med att gå ut på nätterna. Varför då? När man kan kura ihop sig hos matte. Sötingen. Nåt har hänt med henne för hon är inte sig lik. Inatt har hon gått omkring i sängen och inte kommit till ro. I flera dagar har hon gått runt och mjauat och haft sig, hon som typ aldrig sagt ett mjau i hela sitt liv. Möjligtvis att hon har pratat lite med mig när jag kommer hem men annars never. Hm, hon är 10 år men det är ju ingen ålder på en katt som i varit frisk i hela sitt liv. Usch, tycker inte om detta alls.

Min goa, fina Skruttan



Så när när klockeländet gick igång i morse var jag farligt nära att krossa den i väggen men jag besinnade mig. Såg troligen ut som Kalle Anka på julafton när jag satt där halvt medvetslös på sängkanten. Släpade mig till sist iväg till jobbet med ett värkande huvud och där var det slut på släpet. Full rulle hela dagen. Det har sedan fortsatt ända till nu när jag är på väg in i duschen efter 1,5 timmes snöpromenad i skogen. Tur man har hundarna, annars hade jag fallit död ner i soffan redan vid 17-tiden.

Har varit på möte angående vårdhundsprojektet idag och fatta att det är på riktigt! Hi, hi, hi hur kul är inte detta? Vi hade lite planeringsmöte idag hur vi ska få in detta på rätt sätt osv, osv. Det är en tjej till som jag haft möjlighet att jobba ihop med under hösten och jag som skall samarbeta. Jisses, hoppas Gaston blir färdig fortare än fort. Fantastiskt kul att ens arbetsgivare är så postivit inställd till något som är ganska nytt. Jag är så himla glad för detta!

Måste bara berätta en helt hysterisk grej till, jag har fått en pilatesboll av en jobbarkompis. Kul! tänkte jag. Inte kul sa jag sen när jag skulle försöka balansera på eländet och samtidigt göra sits up. Man är ju ingen ungdom längre, bara att inse. Herre gud, stel som ett kylskåp, hur tänkte jag??? Inte alls skrek min kropp när jag dunsade av bollen och rätt in i en garderob. Upps, så kan det gå...

See you!


Kommentarer
Postat av: Elenor och Zidane

Tack för omtanken!

Hoppas katten blir pigg och att du och pilatesbollen blir bättre vänner.;) Kram

2010-01-18 @ 19:36:13
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

Vi håller tassar & tummar för att lill katten ska bli sitt vanliga jag igen. Förstår hur du känner ..inge kul när ens djur inte mår bra.



KRAM & TASS

FIA, SIRI & WIRRA

2010-01-18 @ 23:18:02
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Helene o Åsså

Hello! I´m back in town! Med en nedrans förkylning... Tråkigt med din katt! Hoppas hon kryar på sig. Åsså blev glad i att återse sin kattkompis, ända tills katten satte en klo i Åssås tass när Åsså hade lagt sig på sidan för att sova bredvid katten... ;-o Då small det i luften kan jag säga med löständerna! Ska ni köra på onsdag? Jag har tävl instr utb då. Helgen kanske?

Jag lyssnar på Hypnotisören nu, riktigt bra!

Vi hörs!

Kram

2010-01-19 @ 10:13:37
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Anneli

Hoppas Kissen kryar på sig illa kvickt! :( Pilatesbollar är förrädiska för korta personer! Herre gud, hur ska man kunna sitta/ligga på den och SAMTIDIGT ha fötterna i golvet?! Jag har gett upp... Släpper man ut luften helt och hållet ur bollen är det mkt enklare att göra situps på den! ;)

Kram

2010-01-19 @ 11:57:59
Postat av: Maggan

Har också köpt en sån där boll. Det finns en ställning eller någon slags bottenplatta till som är himla bra. Blir lite lättare att balansera då. Ska vi träffas och utbyta övningar och skratta åt varandra ( för det ser nog himla knäppt ut!)

2010-01-19 @ 16:23:55
URL: http://www.123minsida.se/magganshundar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0