Nu räcker det väl ändå?

Nu har det kommit ytterligare minst 5 cm snö i vår skog. Vad tusan? Nu måste väl ändå alla som älskar snö fått sitt lysmäte? Vem vill ha mer? Alla som tycker vitt är vackert måste vara nöjda, alla som gillar att åka skidor både på längden och tvären måste vara nöjda, dom som saltar vägarna måste vara vrålnöjda (dömer man efter mängden av salt de vräker ut här i bygden måste just den kategorin av snöälskare vara i extas), alla som blir glada över att få in rena hundar efter hundpromenaden (här skulle möjligtvis jag kunna passa in) måste vara nöjda. Det räcker nu!!! Jag orkar inte hålla på att pulsa upp stigen promenad efter promenad. Jag blir aptrött på alla sätt. Gaston han verkar ju vara från en annan planet, han lider inte ett skit av snömängden. Lilla Sanny däremot är med i min liga, hon fick minsann traska runt i samhället idag för det var sån där klistra-fast-i-pudelpälsen-snö. Blä!

Idag fick jag ytterligare en hälsning från Thailand. En fantastiskt, underbar bild på en strand med blått hav. En hälsning från två rödbrända (uppfödar Agneta och Bengt). Härligt för dom. Jag funderade ett kort ögonblick på att gå ut och ta ett kort på snön och sen låta dom gissa VAR jag är i snön. Man ser liksom ingen skillnad på mig och snön. BLEK är bara förnamnet. Möjligtvis att de svarta ringarna under ögonen hade avslöjat mig.

Blunda och tänk sus i björkarna, kvitter i träden och nåt varmt som skiner i ditt ansikte. Åh, våren HALLÅ! Jalla, jalla.

Ha det gott!




Kommentarer
Postat av: Cissi

VÅR, JA TACK!! Jag kan sitta och bara längta. Det värsta är att vakna på morgonen, höra fågelkvitter och se en blå himmel och tänka att kanske, kanske har snön försvunnit... Den illusionen tappar man rätt fort. Usch och fy! Fast Lipton håller nog lite mer med Gaston, fast å andra sidan är Lipton alltid glad och nöjd, så han får nog inte uttala sig i frågan öht. :P

2010-01-19 @ 21:38:44
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Fjällisarna

hehe... jasså, ni har gott om snö!! vi har faktiskt lite för lite för öppningen av hotellet om 2 veckor, konstigt va! så börja skotta & skicka hit!! är våra uppfödare RÖDA! så blir det när man envisas med den breddgraden på jorklotet ;) den här matten i Abiskoby är säkert exakt lika blek som Gastons ;)OM inte blekare!!

Ha det!

2010-01-20 @ 17:27:40
URL: http://sussan.se
Postat av: Kathy

Håller verkligen med dig!!!! Även om vi kan träna (någerlunda) ändå....... Men lite sol i ansiktet , lite fågelkvitter och torr barbark, det e livet...

2010-01-20 @ 18:24:02
URL: http://www.123minsida.se/kathyocholle
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

JAG håller helt & fult med dig ang snön !!! Nu räcker det !!! Siri & Wirra därimot hänger på Gaston !!



TASSAR

FIA, SIRI & WIRRA

2010-01-20 @ 20:06:06
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Susanne

Jag har skickat in en protestskrivelse till SMHI idag men de bara svarade att de kan inget göra åt vädret. Var det inte det de hade betalt för eller?

Hur gick det med katten förresten?

Susanne

2010-01-20 @ 20:53:08
Postat av: Thom

Hallå Där "Gnällspik" ;)



KÖR 5 / 7, vetja



5 månader i Thailand, vid Medelhavet, på Hawaii eller runt i västindien.



Och / månader vår, sommar o jakter i Sverige.



Seså, inga problem. Slanta upp bara. Du brukar ju lösa alla problem.



Thomas & R8n



2010-01-21 @ 11:18:50
Postat av: Agneta & Bengt

Har kommer halsningar fran de lite latt roda i Thailand . Vi syns nog i snon nar vi kommer hem.

Ma gott i snorika smaland.

Fran dina uppfodare.

2010-01-25 @ 15:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0