Helt galet, minus 17 grader och då står jag i ett ridhus...

Om jag inte tinar upp utan kolar av så tack för allt! Att inte Myran frös fingrar, tår och häcken av sig är totalt obegripligt. Jag stod som en michellingumma och vaggade fram när jag skulle förflytta mig. Herre jösses vad kallt det var. Brrr.
Vad olika det kan vara, en jobbarkompis till mig informerade oss andra på jobbet idag att de drar till Kanarieöarna i början av februari. Suck! Vi våra puckon åker till Sälen. Hur onödigt är inte det på en skala?

Gaston tycker det är härligt! Lätt, fluffig snö, som att susa runt på moln. Jag tycker det räcker med fluff för det här året. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Bengt i Hofors

-17 grader är väl inget,vi har minus 25-27 grader.

Jag får hålla med dig att Sälen var väl ett dumt val i dessa tider,Jag och Agneta flyr till Krabi på onsdag i 2 veckor och det skall bli sååååå härligt.

STORA KRAMAR från dina uppfödare.En extra till Gaston.

2010-01-08 @ 14:20:08
Postat av: Fjällisarna

Ni gör HELT rätt som åker till Sälen, fasen va jobbigt & svettas och sen till på köpet kanske en stekhet sol rakt i fejjan! Thailand.. Kanarieöarna, man fattar inte språket, får sand i håret & annat jobbigt ;) ni borde komma upp till Björkliden, vaddå, några mil xtra bara hehe..., DET skulle Gaston gilla!!! :) www.bjorkliden.com där jobbar vi :)

Ha en härlig helg! Fjällisarna

2010-01-08 @ 18:23:37
URL: http://sussan.se
Postat av: Karin, Menta & Luna

Ja, vi har nog gjort samma misstag. Boka semester i Sälen för att "få lite vinter", visst det är ju precis det man längtar efter nu,eler inte! Här är -24! Men hundarna kan man inte ta med till Thailand så det är ju iaf en fördel med Sälen. Vi ser fram mot FM 2010, dags att börja planera det nu.

2010-01-08 @ 22:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0