Brr - kallt!

Idag har vi varit i ett ridhus och tränat lydnad - APKALLT! -14, ingen risk att svettas där inte. 

Kul och rolig träning blev det. Gaston tränade framåtsändande, fritt följ och tungapporten. Det gick helt ok. Han är lite lätt flanig just nu. Någon i vår närhet löper och det är INTE Sanny. Han är helt upphetsad och slickar sönder våra katter. Hans nya kärlek är Skruttan. Henne har han ju aldrig någonsin fått peta på innan utan att ha fått sig en omgång men hennes nya jag tycker det är helt ok. Märkligt.

Längtar efter tävlingar i vår om det nu blir några. Snön kanske blir kvar till typ midsommar. Vad vet man i denna globala uppvärmning. Vad som helst kan hända. Isberg smälter och snön vräker ner? Inte bara i Lekarebo märkliga ting sker.

Imorgon får vi ta nya tag flanen och jag. Vi kan ju t ex träna kryp på trasmatta  

Ha dé!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Det går väl inte säga annat än att den där miljökonferensen de hade i Köpenhamn tog skruv. Någon liten missuppfattning blev det nog ändå, det var väl ändå inte meningen att vi skulle få en ny istid? Det hade väl räckt om vi fått ett par grader kallare.

Vi hörs Susanne

2010-01-30 @ 23:35:38
Postat av: Fjällisarna

hehe... den gula prinsen här, han blir sååå kär i Blåsippan när det är många löptikar i omlopp ;) han flirtar & uppvaktar och hon säger "dra dit pepparn växer"!! men han kan ju inte kattspråket så väl, så hon får gå där med slajjmiga öron & muttra ;) så det är även ett jaktlabradåååååre betéende hehe

Här tyyyp minus 20 grader & blåsigt som fa... INGEN vill vá ute!

Kram från oss som bor ute på pack-isen!

2010-01-31 @ 08:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0