Jaha, så var det strax jul då

Denna höst har gått i ett rasande tempo men himmel och pannkaka vad kul det har varit - också... Inte varje dag så klart, en del dagar hade jag utan tvekan kunnat vara utan. På tisdag kommer Ia  hem på semester och det ska bli så himla härligt att få krama om henne igen. Men fatta att det har gått tre månader sedan jag sa hej då till mn gula tjej. Tjofs så var vi redan i halvtid. Hon åker tillbaka tre månader till sedan.

Vaknade inatt och kom fram till både det ena och det andra. Viktiga beslut - not. Ni vet julklappar, måste städa fram julen (med andra ord leta upp tomtarna i skåpen), få undan alla grejer som liksom blivit kvar på Ias rum (fattar inte, vi måste fått mindre skåp på något vis efter renoveringen). En del grejer borde gå direkt till hjälpis utan att passera gå MEN nostalgi och minnen kan man inte bara ge bort så där hur som helst. I andras ögon bara en värdelös grej men för mig betyder det något. Konstigt det kan vara.

Förra julen fick jag en söt kylskåpsmagnet där det står - På julen ska man vara snäll, om man kan alltså. Vi blev snälla utan att veta om det. Vi har några rådjur som kommer och äter äpplen hos oss. Från början var det så att det stod en låda äpplen som vi tänkte ta med till skogen och överraska de vilda djuren med men snön kom och vägen till vår skog försvann så den blev stående utanför köksfönstret och vips så var det några rådjur som  hitta hit.

Taget från köksfönstret


Så söt


Det var tydligen mums, ser ut som den slickar sig om munnen...



Nähä, åter till verkligheten och tomtarna - var är ni???

Ha en härlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0