Jag och snöiga vägar - not funny!

Jag körde min livs värsta resa till Eskilstuna i torsdagskväll. Det snöade och väglaget var katastrofalt dåligt. Jag är livrädd när det är halt och då dessutom bli utsedd till Sveriges mesta bromskloss och bli omkörd av långtradare gjorde ju inte resan lättare. Snön yrde och for överallt och det gjorde jag min gamla bil med. Hur som helst fram kom vi och somnade gjorde vi båda som små tomtar, helt utmattade (i alla fall jag).

Fredag-lördag har det varit mycket praktisk träning och även föreläsningar. Vi hade en sån himla härlig kille, Jan Gunnarsson, som pratade om bemötande och hur vi är mot andra människor. Kolla www.vardskapet.se. Mycket tankvärda ord blev sagda där. Det var en tjej som hjälpte oss med praktiska övningar som hette Maria som utbildar inom SOS (signal och servicehundar).

Vi är 17-18 stycken med hundar så mycket är det. Lite stimmigt när vi ska träna praktiskt eftersom man inte kan vara ute när det är typ -18 grader.

Här tränar Lotta, Elisabeth och Molly. Gaston studerar noga hur det hela ska gå till.



Vi höll på att inte komma från Eskilstuna på grund av att bilen inte ville starta. När den väl gick igång efter god hjälp av två kurskompisar och deras startkablar så gick det ju för tusan inte stänga motorhuven. Jag var nära ett totalt bryt men sansade mig och till slut kom vi hem och kunde landa i soffan. Vägen hem var inte heller så himla rolig, snö och äckelväglag. Usch och fy.

Inte min starka sida att ta kort men ni ser Gastons tjusiga scarves (stavas så???)


Nu är vi hemma efter en härlig promenad med Vera och matte. Gaston dagar är ganska olika...


En annan dag - typ i fredagskväll på vandrarhemsrummet


Flexibel kille I love...

Kommentarer
Postat av: Anki och Lea

Ha ha det låter som jag varit ute och kört! Men jag har ett problem till och det är att alla andra tycks tycka att jag ska ner i diket och vända när jag får möte. Alla andra oavsett fordon tycks tro att dom kör en 24 m lastbil och inte kan hålla ut på sin sida........ Suck!!

Ha en go kväll!

Ps! Här står dörren alltid öppen för en fika ;) Ds!

2010-12-06 @ 15:55:23
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

Fasen I-M inte hade jag vågat mig ut i det vädret....fast när jag tänker efter så har jag oxå gjort en sådan resa den gången ner till Malmö för en debutera i "Bruksklass på utställning, man måste nog va lite tokig. Snygg G är m sin scarf!!

Kramar

2010-12-06 @ 16:37:57
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Fyyy för dessa vintervägar :(



Gaston är urläcker i sin scarfes <3



Ha det gott! :)

2010-12-06 @ 22:11:05
URL: http://vit.snabber.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0