I´m back

Jag har haft två sanslöst givande dagar i Malmö. Den här hösten har varit grymt jobbig, speciellt för min hjärna med mycket plugg, mycket på jobbet och massor av hundträning MEN jag ångrar mig INTE.

Fick i torsdags innan jag stack hem veta att jag fr o m 1 januari kommer jobba 100% och av dom 25% med vårdhundsprojektet. Tji hu!!! Superkul!

Examiniationen i Malmö med min vimsiga presentation avlöpte rätt ok. De två andra i min grupp var lugna och sansade så jag tror det blev liksom en bra utjämning.

Båda de här kurserna jag läser nu plus vårdhundskursen har satt igång många tankar i min hjärna. Inte bara det här hur himla mycket hunden kan ge oss utan många andra grejer. T ex vilka hundar är det vi ska ha inom vården? Vilka egenskaper är det som ska prioriteras hos en vårdhund? Hur får vi veta att hunden har just dom egenskaper som vi vill ha? Vad ska vi använda hunden till? Är allt svart eller vitt, eller får det lov att vara lite grått då och då? Jag är så himla glad för att jag vågade skicka in den där ansökan om projektpengar som jag gjorde. En sak är säker, som jag skrivit säkert tusen gånger tidigare, jag inser återigen att ju mer jag lär mig destor mer förstår jag hur lite jag kan...

Idag hade JAG dragit ihop gänget för lydnadsträning men när jag vaknade imorse så bara kände jag NEJ!!! Jag orkar inte! Jag orkar inte sätta mig i bilen, jag orkar inte träna lydnad, jag bara orkar inte. Så fick det bli. Ett litet skamset mess till mina vänner att jag vaknat med satans migrän idag igen och att jag inte orkar. Istället har jag pysslat med både det ena och det andra denna dag. Faktiskt bakat lite (jäpp, inte varje dag, helg eller ens månad det sker i det här hemmet), jag har gjort mina årliga julkort (en konstig grej jag har för mig varje år, undrar varför, det finns ju jättefina att köpa eller varför inte bara maila???) och gått värsta, långa promenaden med han, den där svarte som förgyller min tillvaro. Imorgon ska han med och jobba. Det var minsann en farbror som frågade efter Gaston förra veckan och undrade varför inte han var med som han brukar så imorgon får han göra skäl för sin lön igen. Vi fick ett julkort med förresten, av en underbar dam som bor på ett av våra äldreboenden. Kortet var mest till min svarte prins som damen kallar Gaston. Det värmde så gott i mitt lilla hjärta att han gör så många glada.

Vår lilla tomte som fick flytta ut redan i oktober på grund av köksrenoveringen (han fick helt enkelt inte plats inne någonstans) står nu så söt alldeles insnöad, precis som jag. Undrar om de skulle märka om jag ställde mig där i hans ställe... kanske dumt att testa, ifall ingen skulle se någon skillnad menar jag.



See you!

Kommentarer
Postat av: Helena F

Kul att höra att examinationen gick bra! -såklart att den skulle göra det!!!

Ännu kuligare att höra att du kommer att få tid till att jobba med vårdhundsprojektet!

Håller med om att det är mycket funderingar man får omkring det här med vårdhunderiet. -men det är väl bra. det är ju enda sättet att fortsätta utvecklas.

Krama om din duktige fyrbening och ha det så gott!

2010-12-13 @ 19:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0