Same, same but different

Jäpp, förra måndagen var vi på en skittråkig fotbollsmatch i Aneby där tjejerna åkte på däng. Igår var det dags igen, en ny måndag, en ny match och en helt annan utgång - vinst!



Gaston däremot tycker att detta med fotboll är klart överskattat fritidsintresse. Han missade lydnadsträning på klubben. Jag curlade lite och han fick ett ben att gnaga på och ok då, det fick väl gå den här måndagen med då.

Idag har vi gått en härlig promenix med Vera med flera. Vi var ute nästan två timmar, upps. Hittade lite gulingar också och alltså jag är fullständigt hopplös. Har jag börjat se en kantarell sen går huvudet som en propeller och jag kan bara inte gå normalt och bara gå. Gaston busade runt och hade lattjo lajban med brudarna. Mer kul än dom tror jag...

Ikväll har vi sprungit våra 5 km och faktiskt så var det något lite lättare än i söndags. Då höll jag på att dö och tyckte benen vägde bly. Idag lite mindre bly i benen faktiskt. Men att hamna i något flow, det känns långt, långt bort.

Imorgon blir det lydnadsträning - får väl börja lura lite på det där med lydnadslydnad när nu inte lottningen i brukset går vår väg. Jag skulle så himla gärna vilja bara försöka en endaste liten gång till på denna sidan nyåret.

Natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Håller alla tummar och tår för att ni ska komma med på minst ett spår till..!

Snyggt jobbat i joggingspåret! Enligt HVs fystränare tar det max tre dagar att lägga sig till med en ovana (tänk tillbaka på semstern...) men 21 för att skapa en bra vana! Så håll i 2-3ggr i veckan och flow kommer... ;)

2010-08-25 @ 10:21:30
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

Visst är spåret kul men I-M LYDNADEN är ju super duper kul. Så kom igen nu....



Kram

2010-08-25 @ 12:27:24
URL: http://siri.gundogs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0