Over and out - slut på semestern!

Sista dagen innan allvaret drar igång. Jag tror mig ha en spännande höst framöver med plugg och träning av Gaston till vårdhund. Vi går nu in i steg 2 i vår utbildning. Känns som ett ganska långdraget fenomen det här med att bli vårdhundsteam... Nåja, hoppas det blir bra in the bitter end. Hur som helst, han jobbar ju redan med patienter men frågan är nu under hösten här hur i helsicke hans matte ska få ihop sitt liv jobb- och pluggmässigt. Vi ska ju renovera vår undervåning i huset också, kör ihop sig lite känner jag.

Idag har vi i alla fall varit i Djupedal och spårat med AG och Helene. Himla mysigt. Vi slog till med ett uppletande också under väntetiden plus Helenes goda fika. Hon äter märkliga saker nu, Raw-food och bjöd på skitgoda kakliknande saker till kaffet. Mums. Uppletandet gick bra för alla tre. Gaston gillar detta moment stenhårt. Kul!

Spåret - upptaget gick bra. Inte alls så där konstig och osäker utan gled ut lugnt och sansat, nosade lite och bestämde sig för - framspår sen nosade han på och plockade pinnar. Plötsligt spårade han iväg på något annat än AG:s fotspår... Det var ju inte kul.
Vet inte vad det kan ha varit. AG sa att de sett grävlingar med ungar i närheten. Inte vet jag men han slutade spåra vad det nu var och gick tillbaka till AG:s mer välluktande (i alla fall tycker jag det) fotspår. Avskyr när han bara seglar på något annat spår och att det inte märks. Kan se mig själv stå i urskogen i Falköping någonstans och upps borta... Få hoppas att det var någon form av tillfälligt hjärnsläpp.


Ibland skulle det vara kul att veta vad som försiggår där inne...


Nu har jag lite Ågren faktiskt över att börja jobba. Jag gillar mitt jobb så det är inte det utan det är mer det där att behöva gå upp i ottan, få ihop allas tider, hinna träna, köra tjejerna, fixa hemma och ja ni vet. Nu på semestern har jag verkligen inte förtagit mig. Har rent av varit jäkligt slö, precis som jag tycker man ska vara när man har chansen.
Nästa helg har jag liksom kommit med på tävling både lördag och söndag. Vet inte hur jag tänkte där. Inte på att  jag blåser mina sovmorgnar i alla fall. Gå upp i ottan två dagar i rad, näe, jag kan inte tänkt alls.

Ha det bra och du som har semester kvar - NJUT!


Kommentarer
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Njuuuter trots det trista vädret.. en bra anledning att ligga på soffan o slappa :D



Hoppas det gick bra att komma igång med jobb o vardag igen...

2010-08-02 @ 18:37:54
URL: http://vit.gundogs.se/index.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0