Gaston har spårat

Idag hade vi en liten date med spårning på schemat. Gaston började med ett litet bakspår som han faktiskt släppte själv och tittade upp på mig och såg så där lagom flanig ut. Vi har ju haft lite krångel med våra upptag så jag bara hängde med honom när han vände om och började ringa runt som en tok. Jag fick hjälpa honom lite åt rätt håll (jobbigt det är när man ska ta snabba beslut precis där och då). Hur som helst han kom på spåret och sen gick det som tusan. Han plockade pinnar och spårade på. Hans spår hade korsats av svampplockare, vi såg dom... Gaston jobbade som en liten blå men fixade det - hipp hurra!

Anngreth hängde efter sin Mogg som spårade säkert och noggrant. Han plockade både metall och trä i sitt spår. Det börjar ju närma sig SM i bevakning igen. Han har ju lite att värna om där grabben.

Resten av dagen har bara rasslat till. Varit en sväng hos tjejernas farfar som ligger inne - igen, sovit en lååååång stund på soffan, tittat länge på strykhögen, lyft luren och ringt till kompisen Nillan om vi inte kunde gå en sväng och så fick det bli. Med andra ord en rätt slapp och skön dag.

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0