Vitsippor och vårlök - jippi!

Vilken underbar dag! Var uppe med tuppen och ute med Gaston på en härlig långpromenad. Sen fick min hjärna anstränga sig ett par timmar med plugg...

Eftermiddagen har vi tillbringat i Barnarpsskogen. Spår och uppletande stod på programmet. Vi var så där härligt nöjda alla fyra när vi vände kosan hemåt efter ett par soliga timmar. Visst, Gaston spårade rakt över en pinne och det är inte jättekul men å andra sidan gjorde han återigen ett fint upptag så vad tusan, sammantaget var det i alla fall bra.

Uppletandet - gick finemang!

Det är helt osannolikt men både jag och Martin har kommit med på tävling nästa helg. Det är ska bli så kul och läbbigt. Premiär i eliten för mig och Gasse. Tur att Martin är med som är lugnet själv.

Denna veckan blir det lite svårt att få till det med någon träning förutom att vi SKA vara på plats imorgon kväll för en plats med skott. Det bara måste jag hinna. Det är sjukt mycket på jobbet hela veckan så hur i helsicke jag ska få ihop nån mer träning vet jag inte. Fast sen är det ju så att det som inte sitter nu lär ju inte fixas till på en vecka i vilket fall. 

Nu snart väntas övriga familjen ramla in och troligen en hel hög med tvättkläder.

Hoppas ni haft en härlig helg!


Kommentarer
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Åh va spännande det ska bli i helgen! Han kommer helt säkert både spåra, skälla och krypa som en gud!!! Känns ju sådär när man inte kan träna veckan före tävling men som du säger, det han inte kan nu lär han sig väl inte till på lördag ändå. Fast han kan ju allt så det är lugnt!



Ha en bra vecka och kom ihåg, jag räknar med rapporter efter varje del i helgen!!!



Kramar!

2010-04-12 @ 09:23:31
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Helena

TACK TACK =) vilken härlig känsla när allt bara klaffar på en och samma dag!

Håller tummar o tår för Er också - ser att det är tävling på G!

sköt om er,

KRAM

Helena

2010-04-12 @ 10:01:12
URL: http://www.helenashundliv.com
Postat av: Anneli

Ni har ju klarat första delen - att komma med på en elit spår! Resten kommer säkert gå bra, även om du inte känner dig som lugnet själv så är ni så samspelta och proffsiga så vi vid sidan av tror det! Och du, det är inte helt fel att vila sig i form ibland... ;)

2010-04-12 @ 13:44:14
Postat av: Susanne

Jag ska kursa hela helgen men kommer att vråla heja med jämna mellanrum. Lyssna noga, du kommer att höra det. Ett litet mess mottages tacksamt när du vet hur det har gått.

Kram Susanne

2010-04-12 @ 22:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0