Påskhelg!

Igår tränade vi lydnad i Tenhult. Efter att ha frusit halvt ihjäl efter spårträningen i fredags så var jag ordentligt klädd igår.  Då var det plötsligt sol och så varmt så jag trodde inte det var sant. Äntligen!
Gasse och jag tränade framåtsändande (förvånad?). Han gjorde bra framskick och gick sakta rakt och prydligt (han gick på gränsen nästan för sakta, och hur mycket vågar man peta i det då?). Det han hade bekymmer med på träningstävlingen och även igår är att det inte känns som han vet att det är i mitten av gruppen man ska passera. Märkligt, har jag inte känt som  något problem innan men nu har det hänt två gånger och då är det plötsligt inte längre bara en gång, är ingen gång...

Vi tränade fritt följ, rätt ok men han var lite lätt okoncentrerad... Måste vi fila lite på.

Metallapporten - den var ju rena katastrofen när vi var på turne i Gränna i onsdags så här fick mina kloka vänner slå sina hjärnor ihop och hjälp så bra det blev. Vi busade till det lite med metallen (drog iväg den när han var på väg fram). Det ska bli spännande och se om vi busade så bra att vi ser någon förändring nästa gång vi tränar.

Kryp och skall - jösses, grabben kan skälla!!! Guldfisken har rymt! Härligt. Kröp gjorde han också bra på den fina gräsplanen (alltså torr och INGEN lera). Jättefina vinklar sa de som tittade på.

Synd att jag inte hade laddat kameran, hade varit kul att få sätta in en bild utan snö!

Idag har jag pluggat och pluggat. Fick migrän av allt himla tänkande. Så illa är det. En kompis till mig som läser samma kurs var här och vi var så seriösa så hälften hade räckt. Troligen därför hjärnan sa ifrån. Den är inte van vid sådana kraftansträngningar bara så där.

Fatta att snart har vi det så här igen! Mmmm. wonderful!


Nu ska jag inte göra mer idag!

Ha det gott!
Adios!

Kommentarer
Postat av: Fjällisarna

Vilka stora snöflingor i gräset!! ;) fast dom såg lite konstiga ut??

Kram från ett SUPERSOLIGT fjäll!!

2010-04-04 @ 19:00:34
URL: http://sussan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0