Jaha, det var ju spännande en stund...

Gaston gjorde ett kalasjobb i skogen. Ett missförstånd på upptaget gjorde att vi fick 9 istället för 10 men herre jösses, spelar roll. Grabben plockade med sig alla pinnar hem i spåret.
Vi åkte direkt till uppletanderutan och där hittade han 3 av 4 föremål.  Summa special 330 (av 350).

Tillbaka till Vadstena brukshundklubb och en längre väntan på plats och lydnad. Vi hade dragit startnr 9, sista startnummer och Martin nr 1. Martin hade bakspår, fullt i spåret men bara 2 grejer i uppletandet. Det var lite märkligt för uppletandet är Knuffas paradgrej. Men så är det ibland.

Platsen klarades av utan problem.

Till lydnaden - Knuffa först ut. Hon var okoncentrerad men fick ihop 259 poäng. Bra jobbat!

Om någon eventuellt inte lagt märke till det så har det blåst som tusan idag. Vi hade svårt att höra vad tävlingsledaren sa, så blåste det i Vadstena. Hur som helst sen skulle då jag och Gaston in...
Vi låg rätt bra till i själva tävlingen vilket egentligen är ointressant MEN så var det. Tyvärr var inte jag och Gaston samtidigt på lydnadsplanen, eller så kändes det åtminstone. Jag vet tamme tusan inte vad som hände men Gaston vindande som en tok och kunde knappt gå fot. Stanna på inkallningen glöm det, med gigantiskt dubbelkommando fick jag stopp på honom men det var bedrövligt 0 av den ene domaren och 5 av den andre. Framåtsändandet - vill helst glömma, två stora feta nollor, NOLLOR, ni vet dom där runda 0000000. Fatta att vi tränat detta jäkla moment under hela vintern i snödrivorna och det har känt så bra, det jäkla momentet nollade han.  
Vi skrapade ihop 514,75. Certet gick på 569 poäng. Lite bittert...

Nu är det glömt (kanske inte men lite i alla fall). Har just sett HV vinna över Djurgården och vad är väl då en usel lydnad i brukset?

Jag ska inte vara orättvis mot Gaston, det var premiär i eliten. Vår sista brukstävling gjorde vi hösten 2008. Under hela 2009 var vi ute på en lydnadstävling så han är väl inte direkt superrutinerad MEN tränat har vi gjort och det hade ju varit roligt om det hade märkts. Så det så. Usch jag är ju bitter.

Nu fokus på nästa helg, då kör vi igen! Jag har nog förverkat min tur vad det gäller att komma med på tävling för hela 2010. Har kommit med tre helger i rad. Helt overkligt ju!

Jaha, bara att bryta ihop och gå vidare så det gör vi NU!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Härligt med mycket tävlingar här... då har vi och göra när vi ska in och gratta er till fina resultat ;). Träna på nu i veckan och kör så det ryker framöver.



och framförallt GRATTIS till en kanonspecial idag!!



KRAM

2010-04-17 @ 21:09:46
URL: http://www.friden.de
Postat av: Anonym

Snyggt jobbat i skog och mark! Och vad är väl en lydnadsdel i det stora hela...? Nästa helg vet han vad som gäller, stormen har bedarrat och intressanta lukter ett minnet blott... Och du, kan inte HVs högavlönade spelare hålla fokus i tre sketna perioder och spela riktig hockey (jag vet att dom vann men hallå, det skulle aldrig gått till förlängning!) så hur kan vi kräva det av våra hundar...? ;) Ladda om, det är du suverän på! Kram!

2010-04-18 @ 11:15:20
Postat av: Anna-Lena W

På't igen bara! Fin special är inte fy skam. Lycka till nästa helg!

Kram A-L

2010-04-19 @ 10:47:42
URL: http://www.svartalwen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0