Vilken märklig dag...

Vaknade arg som ett bi. Hade inte någon som helst anledning till detta beteende. Alltså, det är verkligen apjobbigt att vakna arg och irriterad. Grr.

När jag stressat hem efter jobbet drog jag till skogen med Gaston och när vi är på väg tillbaka till bilen kommer det en jäkla gubbjäkel i en jättestor bil, jag tar in Gaston vid sidan och hejar käckt. Då stannar gubben, drar ner rutan och frågar om jag tappat mitt koppel. Va? vad menar du? sa jag fortfarande käckt. Jag såg nog att din hund sprang lös säger den mycket dumma, miljoner svordomar, gubben. Har du tappat kopplet eller? säger han igen.

Min gud, att jag inte gick upp i atomer, med en mycket iskall stämma sa jag bara NEJ, DET HÄNGER HÄR, SER DU DET? då vevade gubbf-n upp fönstret och stack iväg. Herre jösses, nu hade jag ju fått ner aggressionsnivån under promenaden och så kommer han och förstör alltihop.

Tur jag har en halvtimme till klubben så jag kom ner i normalnivå med irritation och andning. På klubben började vi med en plats med många hundar, Gaston vände sig på ena skinkan men låg sedan rätt ok.
Jag körde igenom fritt  följ, inkallning, framåtsändande, kryp och skall i ett svep. Jag känner att om vi kommer med på lördag så några tior lär det inte bli men betyg ska vi ha. T o m på kryp och skall, hurra! Anngreth och Helene med dogs skötte sig strålande. Det är ju oerhört frustrerande med Åsså som bestämt sig för att platsliggning är det absolut värsta som finns på denna jord. Men jag vet att fröken Rygert kommer fixa det förr eller senare. Hon är liksom lite som jag att först blir man dödstrött sen blir man "det-var-väl-själve-den" klart det ska gå.

När jag kom hem berättar Anders att det sprungit runt två lösa Wachtelhundar och bl a jagat grannens kvigor och höns. Våra höns har klarat sig, tack gode gud. Hos grannen hade hundarna hoppat över staketet till deras hönsgård och jagat höns. Våra som går lösa i hela trädgården, mamma mia.

Vet ni vems hundarna var? GUBBJÄKELN i skogen som frågade om jag tappat kopplet. Han höll på att jaktträna dom hade han sagt. Herre gud, det betyder att det sprang runt två såna i skogen lösa när jag promenerade omkring där uppe med Gaston. Det kunde slutat illa det. Men fatta att just den jäkla gubbstrutten hade släppt sina som springer hej vilt i hela bygden. Jag blir galen på sånt här! Fatta hur nervös jag kommer vara hela jaktsäsongen för att dom två ska dyka upp och hoppa på min Gaston. Alla råd mottages med största tacksamhet. Snabbt!

Nu är jag så upprörd så jag inte kommer kunna somna. Jäkla gubbe!

Adjö!


Kommentarer
Postat av: Lotta

asg Skulle velat se dig när du träffade "den mysiga farbrorn" :D



Vi kommer hålla tummarna för er på lördag, klart ni SKA vara med !!!!! Själv kommer jag befinna mig i första par på Skaraborgsprovet gulp Känns som jag skulle behöva ett ANTAL veckor till att komma i form.



Tack för du tycker synd om mig... tänk om jag någon gång kunde få slippa bo i en sjukstuga. Bara man får veta VAD det är...



KRAM på er !!!

Nu ska jag sova och drömma om en svart flane som går framspår, alla pinnar, alla föremål, kryper som en gud, går ett framåtsändande som aldrig förr, skallar så det hörs till skaraborg, apporterar i full fräs, springer som en tok på inkallningen och nitar så gräset flyger och lägger sig så marken sjunker....

2009-09-07 @ 22:27:30
URL: http://www.friden.de
Postat av: annelise, gerkan & winner

Jeg holder med deg Lotta - drømmer også om den der flanen;-)



Vi holder tummarna i Norgelandet!!!

2009-09-07 @ 22:55:24
URL: http://www.gerkan.com
Postat av: Fia & Siri

Ja du Ing-mari tänk att vilka konstiga människor det finns. Tänk om jag hade en dumpers....



TASSAR

FIA & SIRI

2009-09-07 @ 23:24:46
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Helene å Åsså

Jäkla jaktidioter som tror de äger hela skogen bara för att de precis har hittat ut vid jaktsäsongens start! Jisses! Seriösa jägare är i skogen under hela året! Jag menar... hur ofta har du stött på den här dåren när det inte varit jaktsäsong??? Man blir skitförbannad

2009-09-09 @ 21:29:37
URL: http://www.123minsida.se/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0