Idag har vi knappt gjort ett smack, bara lite...

Lite grinig är jag för att vi blivit bortlottade hela hösten från spårtävlingarna. Det är säkert någon fantastisk mening med det men i alla fall, en kunde vi väl fått åka på.

Så idag tränade vi lite av treans moment i trädgården. Ja käre nån, vi har ju nåt att pyssla med i alla fall. Vi har tagit ett beslut jag och Gaston. Jag har veto. Det blir spår i vår och jakt nästa höst. Då kanske vi har en aningens större chans att komma med åtminstone på en tävling.

Det har varit en kul helg ändå, hundmässigt. Tänk Lotta med Puma som fixade en etta till i eliten, vad ska man säga, superduktiga helt enkelt. Vi har Susanne med sin fine Olle som plockade en etta i nybörjare idag och fick en tvåa med sin Totte i eliten. Tänk att starta två hundar samma dag, den mängden toapapper finns inte för att jag skulle fixa det. Jerker fick också en tvåa fast i öppen, bra jobbat. Sist men absolut inte minst, eller jo det är han nog åldersmässigt när jag tänker efter - lillebror Bonuz fixade minsann 81 poäng på WT idag. Den lille, goe är lyckligt ovetande om hur glada vi i Småland blev över det messet från hans glada matte. Tror inte jag har missat någon, har jag det så skyller jag på någon form av light-demens. Har känt av det lite till och från...

Nästa helg har vi en kul poängjakt att se fram mot. Ska bli skitskoj, det hade vi sist i alla fall. Hoppas på en favorit i repris, vore ju vansinnigt kul eftersom det är labbeklubben som arrangerar. Den kommer jag nog få äta upp, men det gör jag så gärna.

Att rulla sig på vår moder jord borde vara varje hunds rättighet//Gaston


Ibland önskar man bara att valet av underlag kunde vara något mer genomtänkt/im

Ha det gott!

IM med sin ja, vad är han bruks-, jakt eller rent av lydnadshund???

Kommentarer
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

TACK igen snälla du! Jag är SÅ glad att vi råkade köpa Duckstreamhundar båda två så att jag lärde känna er!



Å vad spännande med ny poängjakt! Självklart blir det en favorit i repris, vad skulle det annars bli????



Fy vad det är trist med dessa bortlottningar!!! Bättre med lydnadsprov... MEN! Tänk vad mycket toapapper du har sparat in på det här! ;)



Kramar!

2009-09-13 @ 20:52:46
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Susanne

Kanske det kan kallas allroundhund? Toapapperet räckte inte och jag hade inte råd att köpa mer.Det är dyrt att vara ute på turné men det finns ju gott om löv i skogen, ha ha. Det har varit en bra dag och ettan för Totte var så nära, så nära. Men så är det. Jag vet att du utnyttjar ditt veto men har du verkligen diskuterat det här med Gaston? När Totte pratade med honom sist så tyckte han att det var bättre att prioritera jakten. Fast det är nog ett klokt beslut ändå, grundträna jaktmässigt i vinter så är det lätt att plocka upp det till nästa höst.

Kram kram Susanne

2009-09-13 @ 21:11:05
Postat av: Susanne

Allroundhund kan det väl kallas kanske? Toapapperet räckte inte och jag hade inte råd att köpa nytt. Det är dyrt att vara ute på turné. Men det finns ju gott om löv i skogen. När Totte och Gaston diskuterade det här med sysselsättning så tyckte Gaston att jakten skulle prioriteras men i och med att du är envåldshärskare och diktator så får det väl blir så. Du kan kanske grundträna i vinter och plocka upp det till nästa höst igen.

Kram kram Susanne

2009-09-13 @ 21:14:23
Postat av: Thom

Skall göra mitt bästa för att sätta käppar i hjulet för Er nästa helg. Men på ett vänligt sätt.



Kan man kalla det revanschlystnad.........



Thomas & Gyllenpälsen

2009-09-13 @ 21:49:00
Postat av: Kattis

Tja, om du kör lydnaden nu och han blir SLCH lagom till våren känner ju säkert G av att han måste skärpa till sig i övriga grenar, han har SLCH-krav på sig så att säga. Så när ni väl kommer med på en massa spårtävlingar i vår kommer det gå som på räls och ni blir SBCH innan året är slut. Sen är det bara jakten kvar, nåt måste ni ju ha att träna på, hihi. Varför inte agility? Eller UTSTÄLLNING, hoho! :D Kram

2009-09-14 @ 17:44:02
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar
Postat av: Lotta

Gaston allrounder.... ska då INTE köra jakt nästa höst... Jo, det ska han förståss också - men han ska även på jaktprov i vår !!! Så det så, men det var väl din light-demens som såg till att du glömde det...



Poängjakten fixar ni plättlätt - ät du upp labbarna, det tycker jag ;)



TACK för dina alltid så rara ord !



KRAM

2009-09-14 @ 21:58:27
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0