Vi tragglar på

Rutan, vittring, fjärr och metallapportering fick det bli idag. Vi kämpar på, mest Gaston med själva kroppshanteringen och jag med mitt tålamod. Bara att inse faktum, Gaston har inte fyllt i tävlingsanmälan det var visst jag själv. Att han käckt skuttar fram från stå till sitt eller från stå till ligg är liksom mitt bekymmer inte hans. Han tycker han är skitduktig hela tiden. Ja du, sa Mona i måndags, det där brukar man nog räkna med ta typ ett år att få till. ETT ÅR!!! För helsicke jag ska tävla om ett par veckor, det kan inte ta ETT ÅR. Hon bara flinade... Nja, vi får väl se vem som får rätt. Hoppas det är jag.

Ikväll har vi varit och tittat på nybyggda Ribbaskolan i Gränna. Myran får nu gå resten av sitt sista år där. Jättefin skola, hoppas den få förbli så länge.

Nu är jag trött. Godnatt!

Stå sitt, stå sitt, stå sitt, stå ligg, stå ligg, stå ligg. Jag kommer bli som värsta Susanne Lanefeldt innan detta är klart. Och kom igen, le se glad ut och stå sitt, stå sitt och stå sitt. En gång till stå sitt, stå sitt och kniiiiiip igen käften Ing-Marie Jonsson och le.

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena W

Du är för rolig du =D Lycka till med gympan och tävlingen!

Kram A-L

2009-10-02 @ 09:46:54
Postat av: Anneli

2/10 HIPP HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG! :) (för det är väl idag...?)

KRAMAR

2009-10-02 @ 11:58:57
Postat av: Helene o Åsså

Grattis grattis! Hoppas du har slutat städa nu och sitter och läppjar vin snart till idol eller nåt!

Kram!

2009-10-02 @ 18:49:43
URL: http://www.123minsida/Helene1
Postat av: Lotta

GRATTIS vännen på din födelsedag !!!!! Åren går och snart är du 35.. ;)



Stå sitt stå sitt... och kniiiip för fasen inte igen käften :D



Kram på´re

2009-10-02 @ 18:56:22
URL: http://www.friden.de
Postat av: Fjällisarna

Jag har gått TVÅ lydnadsprov i hela mitt liv, med min första flat Julia, just detjja, på 90-talet nångång..., hon skred in i klass 1 & fixade en etta galant... jepp sa matten, piece of cake!! anmälde till tvåan hehe... jag sa sitt, ligg, stå....sitt, ligg, stå....hunden låg HELA tiden, sträckte bara lite mer på halsen när jag sa sitt & ståååååååååååååååå!... jag BEUNDRAR alla som finlirar med detta! hejja Gaston, jobba på med matten din! Kram från ett SNÖIGT fjäll!

2009-10-02 @ 19:41:48
URL: http://sussan.se
Postat av: Fia & Siri

När är det dags för tävling?? Själva så bär det av på söndag....huga huga vi får se hur detta slutar. Hör gärna av dig om du känner för lite Lydnads träning nån dag..



TASSAR

FIA & SIRI

2009-10-02 @ 22:13:19
URL: http://siri.gundogs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0