You make my day

Tack Martin för en riktig höjdarkväll. Kändes så där kul att sätta sig i bilen och åka iväg till Huskvarna för att träna. Snö, kallt och blåsigt. Men oj, oj, oj det var inte bara Knuffa som var som ett yrväder utan även flanen fladdrade glatt runt i tillvaron. Glad som en lärka.
'
Vi tränade framåtsändande - gick kanon. Så himla härligt, jättekul. Han for iväg som en kanonkula men klarade att gå sakta där han skulle. Han tog i så han höll på att sprängas när han skulle gå sakta fast kroppen ville rusa i full fräs. Inte lätt för flanen alla gånger.

Vi testade kryp och det gick helt ok. Fria följet var si så där. Han låg lite långt fram till en början men det tog sig efter hand. Inkallninngen - ja kära nån, att han fick stopp på sin kropp överhuvudtaget. Vi bara flinade åt honom. Jag var glad för han stannade och STOD, inte satt.

Knuffa var pigg och gjorde skitbra framåtsändande. Vi kan sammanfatta kvällens träning med att det var två pigga jyckar och vi vill tävla NU!

Vår dator har kraschat... inte kul alls. Har nu lånat Myrans bärbara. Färdiglånat för ikväll.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Marie och Emil

Härligt när pusselbitarna faller på plats! Kör så det ryker! Kram

2009-11-06 @ 12:51:50
URL: http://herrkrut.blogg.se/
Postat av: Helene o Åsså

Datorn kraschat igen! Vad har ni för bacilusker där ute på landet?! Tur ni har en datorpolare! Kanske skulle byta virusskydd om det nu är det som strular? Vi har Norman, funkar skitbra!



Dottern din kan säkert få lite privatlektioner av kameraägaren vid behov. Det är bara att slå en signal. Han skulle säkert bli jätteglad när det är någon som vill lyssna på snack om slutartider och annat tråkigt!

2009-11-06 @ 13:32:17
URL: http://www.123minsida/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0