SPÅRlöst försvunnen...

Det var min spårsele när jag skulle spåra idag. Jag letade som en tok i bilen, runt bilen, i bilen igen, i ryggsäcken och till slut fick jag inse fakta. Den var inte med. Märkligt. Jag fick låna Smoggens och Gaston var nog ganska stolt att få gå sitt spår i SM-hundens sele. Tyckte han såg lite märkvärdig ut ett tag vilket även jag såg ut när Gaston snyggt gled iväg på spåret och rätt över där vi bara minuterna innan såg en joggare korsa spåret. Herre jösses, Gaston brukar ha apsvårt med spårövergångar men icke idag. Måste varit selen.

Han gick faktiskt ett himla bra spår. Tog alla pinnar och drog med mig upp för alla jäkla backar som Anngreth lyckats hitta. Phu.

Uppletandet hade vi i en annan uppförsbacke. Hur är det möjligt att hitta så många uppförsbackar på ett och samma ställe??? Trodde bara det var i Pinktown det vimlade av uppförsbackar. Hur som helst, vi la ut grejerna på djupet och faktum var att ingen av hundarna hade några problem med att jobba ut på djupet. Skönt!

Vi åkte hem, jag med hjärnan arbetande på högtryck över var i helsicke min spårsele och lina tagit vägen. Letade igenom bilen igen, fast jag visste att den inte var där. Väl hemma så dammsög jag den andra bilen, garaget, källaren, alla jäkla ryggsäckar jag lyckades uppbringa - inte ett spår av selen.

Tänka, tänka, tänka och till slut var det bara att sätta sig i bilen och åka till det ställe där jag och Martin var förra helgen. Tamme tusan att där låg den i spårslutet. Jag med mitt enormt i stort sett obefintliga lokalsinne hittade tillbaka där vi hade vårt spårslut förra helgen. Jag är imponerad av mig själv. Jag kanske är botad. Vore ju gräsligt skönt eftersom jag ska på nya äventyr nästa lördag. Hitta till Gökalid och Anna-Lena som ska hålla en dirigeringskurs där vi haft turen att komma med. Hoppas, hoppas att jag hittar dit.

Såg att en del fått upp sina adventsstakar i fönstrena. Insåg att det är nästa helg. Inte en chans att jag hinner med detta. Hela denna veckans kvällar är uppbokade. På fredag har vi fotbollsgalan, torsdag förberedelser inför den, onsdag - styrelsemöte, tisdag då är lilla mammas födelsedag och imorgon lite träning. Oj då, lördagen försvinner också för då är jag på kurs. Nu blir det spännande och se om jag reder  ut detta.

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: FIA & SIRI

Sicken tur att du hittade både linan & selen !! Jag hade aldrig hittat tillbaka....har nämligen ännu värre loksinne än dig tro mig....



TASSAR

FIA & SIRI

2009-11-22 @ 16:16:30
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: FIA & SIRI

Tydligen så är det mer än LOKALSINNET som inte funkar hos mig ...nämligen STAVNINGEN....

2009-11-22 @ 18:17:44
Postat av: Anonym

Hahaha nä det skulle nog inte va nån bra idé Men det är klart om vi ber arrangören att snittsla från oss ..hela vägen ända fram till tävl platsen UTAN att missa minsta lilla bit ....så kanske det skulle gå ??? Eller så kan vi ju samåka till JBK !!



KRAM & TASS

FIA & SIRI

2009-11-22 @ 19:32:20
Postat av: Ulrika, Vilja, Izac & Tizzla

Vill ha din ENERGI i detta höstmörker!!



Kanske gubben kan visa lite stake ;) eller jag menar sätta upp stakarna i fönstren ha ha... om du frågar snääällt!! ;)



Ha det gott!

2009-11-22 @ 22:20:06
URL: http://vit.gundogs.se/index.php
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

För det första, jag är IMPONERAD! Hitta till ett ställe mitt ute i skogen! Du skulle ju typ kunna bli orienterare!!!



För det andra, JAG TROR PÅ DIG! Du kommer fixa det såå bra på lördag! Glida fram på vägarna utan minsta felåkning, va framme i god tid och ha en härlig dag! OCH hitta därifrån vilket ju inte alltid är så jäkla enkelt..... ;-)



Kram kram!

2009-11-22 @ 22:33:10
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Ulrika, Vilja, Izac & Tizzla

Herregud.. ser nu att man kan tolka mitt inlägg hur snuskigt som helst, jag menade förstås inte att han ska visa sin "stake" ha ha.. gud så dumt!! Tänkte mer på uttrycket och "visa vad han går för" att han kunde adventspynta förstås!!



Nä, nu skriver jag inte mer.. känner att det blev lite invecklat ;)

2009-11-23 @ 14:56:53
URL: http://vit.gundogs.se/index.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0