Noll träning - åtminstone inte hundträning...

Nix, pix, vaknade igår med ett dunkande huvud och jag bara orkade inte åka och spåra. Känns nästan konstigt. Jag brukar aldrig tappa motivationen för att träna oavsett det är lydnad, jakt eller bruks men igår var det tvärstopp. Kändes som att jag skulle bestiga Mount Everest bara genom att ta mig ut till bilen, släpa mig iväg och sen dessutom lägga spår och sedan gå ett eget. Näe, jag la ner hela projektet och backade ur. Enligt mess gick det alldeles strålande för dom som mäktade med spårträningen. Skönt!

Igår gjorde vi absolut minsta möjliga. Gaston har inte tränat ett smack på två dagar. Han har ikväll varit med mig när jag har sprungit i värmen. Helt sjukt men jag har på fjorton dagar lyckats få ner tiden med 3 minuter. Jag har ännu INTE känt någon som helst längtan i kroppen efter att springa snarare tvärtom. Jag fick verkligen ta tag i mig själv för att komma iväg.

Imorgon blir det ingen träning heller. Då spelar tjejerna fotboll. Det är ganska taskigt att lägga deras matcher på min lydnadsträningsdag men enligt prioriteringslistan så blir det fotboll.

Gaston är verkligen i gasen här hemma. Denne lugne, coole kille som brukar ligga i en hög någonstans är alldeles till sig i tassarna. Granntiken är i höglöp. Hela hans kropp skriker efter att få träffa henne men det blir inget med det. Ni skulle se honom när han sitter som tjuren Ferdinand under körsbärsträdet och nosen är längre än längst vädrandes uppåt mot hennes hus. Ska bli mindre intressant och se hur onsdagens träning hos Birgitta avlöper. Jag tror det blir rena kaoset men livet är inte alltid att glida runt på räkmacka, det kan helt enkelt vara att glida runt efter en flatteflane. Så är det bara.

Nu ska jag fixa lite käk och sedan sätta mig i något hörn och läsa i min bok "Tusen strålande solar". Har ni läst den? Så fängslande så det är inte sant. Samma författare som till "Flyga drake".

Livet är faktiskt lite tungt just nu...//Gaston


Vi håller tummarna för broder Gerkan som är iväg på norska flattemästerskapet! Det kommer gå kalasbra, det är vi säkra på!

Vilken helg det har varit - vädermässigt menar jag, whao!

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Elenor och Zidane

Vilka härliga dagar ni haft med härliga träningar och goa vänner!! Nu är ni värda lite vila. Här tränar vi mycket vatten. Kram

2009-05-31 @ 21:03:52
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Elenor och Zidane

Vilka härliga dagar ni haft med härliga träningar och goa vänner!! Nu är ni värda lite vila. Här tränar vi mycket vatten. Kram

2009-05-31 @ 21:04:28
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Anonyma Anneli

Snyggt joggat IM! Håll med om att det är rätt gött efteråt... Och kämpa på, snart kommer suget... som jag tappat totalt i värmen, 5 ynka km sen Gbg... blev trött bara av att se 10 minuter av Maran på TV... ;)

2009-06-01 @ 21:15:58
Postat av: Agneta & Tyra

Så kan det vara ibland, det går upp och det går ner. Jag har hört någonstans att man måste upprepa en sak 21 gånger för att det ska bli en vana och ett sug efter att fortsätta så du har några pass kvar, he heee



Kram



Agneta

2009-06-01 @ 22:00:25
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0