Lydnad på klubben

Vilken kväll det blev igår, kanonhärligt väder och en Gaston som var med på samma bana som mig, nästan hela tiden...

Plats med skott - han tycker verkligen att det finns andra roligare grejer att göra än att ligga där som ett ufo och glo. Han ligger still, jag är inte orolig för att han ska gå upp men han kostar på sig att flytta över från ena skinkan till den andra ungefär i halvtid.

Nu ska vi se om jag kan komma ihåg vad vi tränade, minns i alla fall att vi tränade ihop med Helene och Martin. Gaston behöver detaljträna på sitt fria följ, ärligt talat inte bara han, jag visste knappt själv vad jag hade fötterna vid sidoförflyttningar. Varför är det så? När man börjar prata om HUR man gör så är det kört. Stackars Gaston som ska försöka hänga med i vingliga förflyttningar. Vi tränade kryp - det måste vi träna MYCKET mer på. Ett oerhört frustrerande moment. Just nu är det värre än framåtsändandet, då fattar ni va? För det gick däremot skitbra igår. Har ju börjat pyssla ihop det igen och flanen är helt med på noterna - kul!
Tja, vi gjorde väl lite annat med tror jag typ metallapport och hopp. Där är det bara motivationsträning så det är inte mycket att säga om det.
Vi gjorde förresten en plats utan skott och då minsann tänkte Gaston flirta med snygga labbetjejen som låg bredvid, hur dum får man vara? Jag såg direkt på honom att åååååh vilken brud - där är hon ju! När JAG pratade (snyggt omskrivet tycker jag själv) lite med honom insåg han att näe, ingen snygg brud, ingen brud alls faktiskt...

Åkte hem rätt nöjd - kul att träna med Martin och Helene. Vi känner varandra så väl så de vet och jag vet vad vi vill ha. Det underlättar mycket när man tränar ihop, det är alltid svårt när man träffas bara lite så där ibland. Jag kan ju tycka ett ställande är skitsnyggt och du kan tycka att det var väl verkligen inte bra. Ja, ni vet...

                                                           


Idag slutade jag tidigt. Vi stack upp till en av våra gölar och tränade lite dirigering på vatten och land. Ja, sammanfattning av dagens träning blir - gör om, gör rätt!!!

Nu ska jag på ett mindre roligt styrelsemöte. Varför, VARFÖR kan jag inte lära mig att knipa igen käften vid rätt tillfälle???

Måste bara berätta en sak till, ni vet det där med att "känna Lassie"... Jag har en kompis vid namn Anneli som jag numer anser vara out of standing - vet ni vad hon har gjort? Sprungit Göteborgsvarvet på 1 tim och 54 minuter. Det är en halvmara! Hon är ju bara så duktig. Jag är helt impad, sista gången jag sprang flåsade jag som en idiot efter 300 meter och var i närmaste död innan jag var hemma efter 4 sketna kilometer. Det måste ju vara rena uppvärmningen för en sån tjej som hon. Grattis Anneli till ett fantastiskt fint genomfört lopp!!! Vi ska fundera på om vi ska, eller näe så dumt, jag lägger ner det innan jag ens tänkt färdigt.

Ha en härlig kväll, lovar att din blir betydligt roligare än min...

Kommentarer
Postat av: Lotta - TPZ

Som vanligt har ni haft härliga träningar.. men nu kan jag ju skriva att jag OCKSÅ har haft det idag :). Lydnad stod på dagens schema... och det blev i trädgården.



Hoppas mötet går fort ikväll !



Kram Lotta & vovvarna

2009-05-19 @ 18:29:57
URL: http://www.friden.de
Postat av: Agneta & Tyra

Det låter ju bra det där! Kul träning med trevliga kompisar, kan det bli bättre???? Ikväll varit på kennelträning, skitkul! Vi behöver nu mycket stadgeträning och fotgående.



Längtar tills vattnet är varmt nog att börja köra vattendirigeringar.



Ha en underbar kväll!



/Agneta

2009-05-19 @ 23:47:27
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Anna-Lena W

Labbetjejer är lömska varelser - se upp Gaston! Lycka till med träningen och tänk inte så mycket I-M - bara gör, så blir det säkert bra ska du se :-)

2009-05-20 @ 09:32:51
URL: http://www.svartalwen.com
Postat av: Anneli

4km är en god start mot en egen halvmara! Stockholm i början av september, vad sägs?! ;)

2009-05-21 @ 10:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0