Jag är SÅ glad!!!

Ni som INTE orkar med folk som skryter med sina hundar kan lägga av här och nu.

Jag har varit i Mullsjö med jaktträningskompisarna. Vi var ett härligt gäng som gav oss iväg till ett ställe som Bitte ordnat. Vilken eftermiddag, solen sken, alla var goa och glada och Gaston skötte sig som jag vet inte vad. Han har tamme tusan överträffat sig själv den här veckan. Först hos Birgitta och nu i eftermiddags.

Här sitter Jerker med Sigma och Eagle. Lite i bakgrunden sitter Eva och Vanna.


Vi gjorde tre olika målområden (känns rätt gött att slänga sig med lite jaktträningstermer som det vore helt naturligt). När vi fått till våra områden så körde vi markeringar, linjetag och dirigeringar samt linjetag med störningar i form av tennisbollsmarkeringar (vilket är det absolut svåraste som finns för Gaston som älskar tennisbollar).

Här kommer Gaston farande från en markering. Kolla riktigt noga ser ni Susanne långt där borta.


Vi var i en hage (full med hästskit) som gick upp och som gick ner.  Jag vet inte vad som flugit i Gaston idag men han sprang på linjetag och tog markeringar som aldrig förr. Han var på väg att ta dummies i fel område, jag blåste stopp, han lyssnade och tog min dirigering. Herre jösses, är det så det kan kännas när  det är flyt? Får jag till detta på vatten så kommer jag svimma!

Så här cool var han när han inte var i arbete


Här står Susanne och  funderar, Lotta likaså. Gaston han är bara coooool!



Här diskuterar Lotta ett och annat med Puma. De var rörande överens om både det ena och det andra


Den här killen var också cool


Vilken eftermiddag, jag kommer leva på den länge. Troligen ända till nästa onsdag när nästa drabbning blir vad det gäller jaktträning.

Imorgon ska vi träffa spårgänget och nyblivna pappa Martin. Han har fått en liten gosse, kallad x. Vi får väl se hur cool han är att vara från baby och mamman. Ska bli kul att träffas i alla fall. Kommer dock sakna några av er som inte kan vara med. Anngreth t ex som varit iväg en hel vecka och skjutit skarpt. Hon berättade idag vad hon varit med om i sin stridsutbildningsvecka. Hon är fantastiskt! Hon har skjutit AK4:a och ålat runt i leriga diken. Jag blir helt imponerad.

Tack till er alla som var med idag - Jerker, Susanne, Lotta, Bitte och Eva. Det var ett riktigt, riktigt härlig avslut på veckan.

Nu dricker jag ett glas rött och känner mig lite allmänt avslappnad.

Ha det gott och lycka till alla ni som ska ut och tävla!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Jag tycker inte det du skriver är nån som helst form av Skryt!! Det är väl självklart att man får "sträcka" på sig & vara glad & stolt över sin hund & sig själv. Dom som inte kan ta det är det synd om. Så Ing-Mari sträck på dig & va stolt över både dig själv & över din underbara hund Gaston!!

Vi tycker att ni är så duktiga som kämpar på & träna så flitigt. LYCKA TILL!! Vi tror på er båda till 300 % !!



TASSAR

Fia & Siri

2009-05-30 @ 13:47:52
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Agneta & Tyra

Såååå Härligt!!! Ja som en tränare svarade på frågan "hur vet man att det gått/går bra" då sa han att man känner det i hjärtat och att det är en härlig känsla!!!



Superskönt att känna, man vill bara ha mer!!! Njut nu och pyssla om honom lite extra!



Kram



Agneta & Tyra

2009-05-30 @ 19:55:51
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0