Tjong i medaljongen, så kändes det efter gårdagens koll av brukslydnadsläget...

Martin och jag hade en liten snabbträff och skulle kolla av läget med framåtsändande, skall och kryp. Jag måste bara börja med Knuffas framåtsändande [35]. Jag vet hur mycket träning Martin har lagt på detta jäkla moment men igår så visade det sig återigen - övning ger färdighet! Knuffa var fantastiskt duktig, gick saktagående så himla fint. Från att rinna iväg i värsta belgarracet till lugnt och sansat gående. Vilken känsla det måste varit att heta Martin och inse att allt jobb gett resultat.

Sen var det då vi... Vi har också tränat saktagående i vinter, inte jättemycket men slängt in det lite då och då på promenaderna. Jag kan bara konstatera att det skulle vi gjort fler gånger.

Det som jag däremot blev väldigt glad över var flanens kryp. Gick skitbra, åtminstone vad Martin kunde se i lampornas sken. Jag väljer att tro att han såg rätt. Jag behövde det efter saktagåendeträningen eller ja, vad det nu var.

Skallet gick hyfsat. Inte bara guldfisksflämtningar.

Som en guldfisk som kippar efter andan...
 ...

Vi avslutade med en platsliggning med störningar. T ex en pågående hockeyträning, ett gäng med grabbar som löpte förbi, en hare som tyckte det var ett trevlig ställe att hoppa runt på. De låg bra. Gaston fick väldigt låååååång hals när haren skuttade runt men när jag grymtade till lite så låg han lugnt och fint igen. Tur för han.

Idag har jag knappt sett honom, har varit i stallet med Myran. Ibland fattar inte jag hur de vågar. Idag skulle de hoppa två hinder efter varandra utan att hålla i tyglarna. De fick inte heller hålla ut armarna som man normalt gör när man försöker hålla balansen utan skulle hålla dom i kors över bröstet. Inget bra för mamma-hjärtan kan jag säga. Jösses, men de fixade det skitbra. En tjej flög av när hästen plötsligt fick för sig att ta vägen mellan hindret och väggen som var typ 30 cm och hästen är jättestor, det var ingen bra idé. Tjejen reste sig upp och på det igen. Mamma mia! Jag hade stendött både om det varit jag som ramlat av och om det varit min Myra. Phu!

Imorgon jaktträning. Slutar tidigt så jag hinner med det en sväng på eftermiddagen innan fotbollsmöte på kvällen. Gissa en som kommer däcka i soffan som en död imorgonkväll.

Natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Idag har det hänt nåt härligt... Det föddes 8 fina valpar, varav 5 tikar...och gissa vad?! tadaaaaaaaaa :D

2009-03-05 @ 22:36:05
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar
Postat av: Ulrika

Ja, får väl försöka rycka uppmig och anmäla till en tävling till eller två...



Trevlig Helg!

2009-03-06 @ 19:07:39
URL: http://vit.gundogs.se/startsida.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0