Det var den helgen det

Igår var det ett enda stressande ända fram till kvällen då vi landade på en himla kul fest. En kompis fyllde 40 år och vi firade hela kvällen och en bit in på natten. Jag har banne mig träningsvärk i skrattmusklerna i både ansikte och mage. Kan man få rutmage av det tror ni?  Då ligger jag bra till.

Idag var jag uppe och studsade runt kl 8.00, ja jag körde inatt... Fick ett fnatt och började riva ur en garderob. Vi har en sån där stor man kan gå in i där ALLT hamnar. My god! Säckvis har åkt ut. Vi hittade typ allt, gamla kepsar, en vante varav den andra är spårlöst försvunnen, gamla fotbollsskor? trasiga sandaler, gympadojjor, fleectröjor från tidigt 90-tal ja herre gud vad skit. Nu känns det riktigt trevligt att öppna den dörren utan risk att få hjärnskakning av nåt som ramlar ner i huvudet på en.

Efter mitt hjältedåd åkte Gaston och jag till Anngreth. Vi har spårat idag. Det var den lilla tappra skaran jag, AG och Martin. Vi slet som tokar i snön. Det är helt vansinnigt tungt att klafsa fram i snömodd. Alla tre hundarna gjorde skitfina spårupptag och åt rätt håll. Kul, kul!

Knuffa när hon varvar ner innan spårpåsläpp


Knuffa fick med sig alla sina pinnar hem, Gaston missade en som jag dock kunde ta och Mogg missade väl nån med tror jag. Vi hann med ett litet uppletande och FIKA (givetvis) mellan spåren. Martin bjöd på god mörk choklad, kaffe och Jossans nybakta kanelbullar (jag är säker på att de var lika goda som de såg ut...).

Gaston när han varvar ner (eller upp?!?)


När jag kom hem åt jag god mat och skulle vila en pytteliten stund i soffan. En timme senare vaknade jag - är det skönt eller är det SKÖNT?

Jag är spänd på att höra om Monas Kjernholms kurs på JBK. Jag har haft förmånen att vara på kurs hos henne med Matisse ett par gånger och faktiskt med Gaston med när jag tänker efter. Jag gillar henne stenhårt. Kul tjej och DUKTIG!

Nu ska jag inte göra ett skit mer idag!

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja du Ing-Marie..vilken helg!!! Det absolut bästa jag någonsin varit med om i frågan om träning, aha-upplevelse, goa skratt m.m !! Har fått lära mig att Siri & jag KAN, VILL & SKALL komma till Elit klass!!

TASSAR

Fia & Superhunden Siri

2009-03-15 @ 21:27:52
Postat av: Fia & Siri

Tack för ditt inlägg på vår sida..ja det är nog som du säger...MEN nu tvivlar jag INTE längre!!

Kul att se dig & Gaston idag på klubben, det var ju ett tag sedan.



TASSAR

Fia & Siri

2009-03-16 @ 22:59:54
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0