What a wonderful day x 2.

Vilken tur vi har, Gaston och jag som ramlat på Maggan, Susanne, Kristin och Eva. Vilka dagar vi har haft. Vi har tränat och legat i. Det har varit vattendirigering, markering på land och vatten, närsök, att ro en båt och att ha Gaston i samma båt. Jag har aldrig rott en båt i hela mitt liv. När jag satt där som bäst och muttrade, tyckte det var gräsligt krångligt, säger Julia att det kanske vore idé om du vände på dig. Upps, satt visst helt galet och hoppla vilken skillnad det blev. Kände mig som mästerroddare när jag gled runt där på vattnet. Gaston satt som en kung och blickade ut över viddern, vattnet och när de andra hundarna simmade hit och dit.



Julia och Terese var två labbetjejer som var och tränade tillsammans med oss igår. Julia och Maggan har hundar ur samma kul. Terese hade en liten fantastiskt cool kille som bara var 6 månader men så himla duktig. Han bara var där hans matte var. Julia och hennes Malte var minsann duktiga dom med.

Här är Susanne som tittar långt efter Isak som är på g med en lååång dirigering



Nästan framme


Gaston på ingång från samma ställe


Stugan vi bodde i


Söndagskvällens middag gick inte av för hackor, varmrökt lax som Susanne fixat, mums, mums.



Här sitter Kristin med sin Elda. Babyn Elly pömsade och log bägge dagarna. Kan de vara så snälla - hela tiden???



Fick visst ordna med lite innan avfärd, själv stod jag på land och försökte övertyga mig själv att jag KAN!


Susanne med sina grabbar


Eva med sina tjejer


Jag är så glad att jag fick möjlighet att följa med. Oj, oj, oj Gaston, denna märkliga hund, klarade vattendirigeringar som jag ALDRIG trott. Känns jättebra. Sen fick jag även lite att bita i... typ markeringar.  Men snillen spekulerade och nu är det bara att träna på. Hej och hå!

Hoppas vi kan få till ett par såna här dagar igen. Fem tjejer, åtta hundar (plus två tjejer med hund ena dagen) hur häftigt är inte detta? Vi har verkligen tagit och givit efter förmåga (med andra ord, vissa har fått ge mer och fått leva upp till det där med att komma fyra på unghundsderbyt, medan andra som inte ens gått till pris på jaktprov har haft en mer låg profil, vill inte nämna några namn, skulle ALDRIG lämna ut någon så där...) men jag är i alla fall tacksam för de här dagarna. Ska bara banka in ett och annat i hjärnan nu.

Ha det gott, imorgon är det en helt vanlig sketen tisdag.


Kommentarer
Postat av: Maggan

Du är inte den enda som uppskattade våra två dagars dogcamp. Vore det inte för det enda smolket i glädjebägaren, alltså de där jädrans avlånga sakerna som krälar här och där, så hade man väl trott att man var i himlen med dess fina (och sälla?) jaktmarker. Visst måste vi göra om detta!

Nu känner man att man har fått energi och kraft att träna vidare. Alla (utom en då) har nog med sig något hem man måste träna vidare på. Mycket gick ju bra för alla tycker jag. Vi ses snart på träning igen, eller hur? Förresten, tack för ett par riktigt trevliga pratstunder i bilen på resan dit och hem.Kramar från mig och herr T

2009-06-23 @ 09:03:25
URL: http://www.123minsida.se/magganshundar
Postat av: Fia, Disa & Siri

TACK för dina värmande ord, betydde mkt för oss. Det känns enormt bra att veta att man har riktiga vänner (och vi har massor av vänner det har vi förstått)när nått som detta händer. Vilken härlig träningsträffa ni har haft, kul att det går så bra för er alla.



KRAM & TASS

Fia, Disa & Siri

2009-06-23 @ 19:28:32
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Susanne, Totte, Olle och Isak

Hej där!

Tack för ett par fina och roliga dagar. Synd bara att de gick så fort. Gaston skötte sig alldeles utmärkt. Totte tyckte väl att det var så där, det enda roliga var att få åka båt, det är han en hejare på. Men kan man inte låta bli att smaka på sådant man inte ska smaka på så kan det bli så illa att man ska hållas i koppel i en hel månad. Å andra sidan kanske det kan vara bra med en månads totalvila från träning. Tycker jag i alla fall, Totte håller absolut inte med.

Snart träning igen?

Susanne

2009-06-23 @ 22:30:53
Postat av: Lotta

KUL !! Ses om några dagar :)



Kram kram

2009-06-25 @ 11:38:23
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0