Men vad är detta för tråkväder?

Oj, tiden bara skuttar på. Nu bara en vecka kvar sen FYRA härliga veckor. Jösses, vad jag ska göra - INGENTING! En vecka på Öland, så klart. Här bryter vi inga traditioner, vi har åkt dit en vecka i alla år. Förra året hade vi en kalasvecka så sannolikheten för att det ska bli så i år igen är ju hyfsat liten.

Sen är det flattemästerskapen och det ska bli kul. Fem brudar och sju hundar i en stuga kan ju inte bli annat. Det är nog vad som blir vad det gäller jakt i höst. Jag har tänkt att ge mig ut i spårskogen i höst och ligga lågt med jaktproven. Tror jag. Får se lite hur det känns framåt.

Igår överraskade vi en kompis som fyllt år med en grillkväll. Vi hade verkligen skitkul - lite segt att komma upp idag men inte så himla farligt. Gaston däremot tycker att livet är lite märkligt från att tillbringa en hel helg med träning till en helg med inte mycket träning alls. Får försöka släta över det hela lite med ett spår imorgon. Idag däremot blir det nada vad det gäller träning. Vi ska iväg och utnyttja vår julklapp och spela nån form av inomhusgolf och bada bubbel. För min del blir det lugnt då Ia slutar kl 22.15 och måste hämtas så hon kommer hem. Ska ju upp i morgonbitti med...

Mmmm, man kan ju undra hur hon tänker ibland, bada bubbel när man kan hoppa i en göl?//Gaston


Tjillevippen på er och ha en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Fia, Disa & Siri

Hejsan! Jasså du går oxå sbart på semester... Själv så har jag 3 nätter kvar sen så... Ska bli skönt att ha hela 3 veckor till enbart hundarna. Önskar dig en trevlig semester. Skulle va kul om vi kunde träffas nån gång i sommar och träna lite lydnad...



TASSAR

Fia, Disa & Siri

2009-07-11 @ 23:49:46
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Ulrika, Vilja & Tizzla

Tack, det var iaf liiite kul med utställning nu när det gick så som man önskat ;)men nu dröjer det nog tills nästa gång!!



Idag har vi varit på jaktkurs, hur kul och nyttigt som helst.



Skönt för dig med semester, jag har bara en vecka kvar nu.



Ha det gott!

2009-07-12 @ 15:30:58
URL: http://vit.gundogs.se/startsida.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0