En dag på stranden

Vilken tur man har att Myran tog med sin bärbara dator så mitt internetberoende stillas. Får passa på nu när ungen är ute och springer. Vi har legat på stranden hela dagen. Det har varit omväxlande sol med vita moln. Nu är det ingen sol och mest väldigt svarta moln men vi har klarat oss från regn - än.

Gaston gillar campinglivet. Det är precis lika många löptikefläckar i år som förra året. Fick han bestämma så skulle han flyga från fläck till fläck men en liten ettrig bitch är i andra änden av kopplet och därmed blir det inget flygande hur som helst.

Gasse sov som en stock i husvagnen. Vi andra lite mer till och från. Nu ligger  han fint utanför och spanar. Ni skulle se nosen när han vindar in både det ena och det andra. Söt är han.

Snart ska vi ta tag i det där med mat. Jisses, nu åskade det rejält. Får nog traska in med datorn innan det börjar regna...

Hej svejs från familjen Taikon

Kommentarer
Postat av: Maggan

Men Ing-Marie, du skulle ju ha SEMESTER= ingen dator.

FAST, jag medger att det är ganska avkopplande att surfa runt och kolla in på folks hemsidor. En del älskar att gotta sig i kungligheterna och deras förehavanden och en del (I am one of them!)älskar att göra detsamma på folks bloggar. Lev väl! Kram Maggan

2009-07-27 @ 10:59:14
Postat av: Fia, Disa & Siri

Hej Hopp!! Hur har ni det på semestern?? Antar att det "smygit" med några dummisar bland packningen....



Vi hoppas att ni får en fortsatt trevlig sommar!!



TASSAR

Fia, Disa & Siri

2009-07-30 @ 20:57:21
URL: http://siri.gundogs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0