Jag döör så läckra. TACK snälla, goa Susanne där uppe i fjällen!

Jag har fått fantastiska bilder på Gaston som Susanne i fjällvärlden har gjort. Jag har mailat och frågat om jag får lägga ut dom på bloggen och sen är det nästa projekt att lyckas få in dom om det är ok för henne. Jag hoppas verkligen jag lyckas för de är helt fantastiska! Kolla hennes hemsida man blir helt sjuk, skriver fantastiskt roligt, har underbara bilder och TECKNINGAR här kommer länken http://sussan.se/  Ha en härlig stund!

Vi har tränat jakt i Svinhaga idag. Vet inte vad det var med Gaston men han var inte sig själv. Blev plötsligt hängande över en dummies???? Detta har aldrig hänt i hans 2,5 åriga liv? Hjärnsläpp? Ja inte vet jag men vi lägger träningen till handlingarna och hoppas på att Sverige har en bättre dag och tar tag i sig själva i handbollsmatchen. Jag var tvungen att gå ifrån när Frankrike gjorde mål efter mål och Sverige missade och missade. Hoppas andra halvlek blir till de blågulas fördel.

Igår var jag skrivare på en lydnadstävling som JBK hade i ett ridhus utanför stan. Det är himla kul tycker jag att höra vad domaren tycker. Vi tyckte inte lika hela tiden och det är alltid roligt att fråga varför han dömde si eller så. Jag skrev i tvåan och trean. Många som kämpade och en del fick ihop det bra och andra lite mindre bra. Skönt att stå vid sidan av... (fast liten sugen blev jag)

Nu mot tv:n - återkommer!

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Nu hoppas vi att bilderna på Gaston kommer snart!! Var inne & kollade på hennes hemsida... snacka om att tjejen kan teckna. Tänk om man kunde få en sådan bild på Siri & Disa....



TASSAR Fia & Siri

2009-01-24 @ 20:44:57
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0