Ännu en dag

Sov idag jämfört med vardagarna länge... Upp och satte i att städa. Anders familj skulle komma på middag. Absolut inget anvancerat utan något så simpelt som falukorv i ugn och hemmagjort potatismos. Men hemmet var inte städat på ett tag, känns som det aldrig är det faktiskt. Jag upp och satte igång. Jag tänkte listigt att jag sveper av undervåningen för det är där vi kommer vara sen och körde racet. Bakade lite fikabröd under tiden och när de första dök in runt kl 12.00 var jag färdigstädad. Tänkte  för mig själv att jäklar vad det gick fort att städa idag. Jag som brukar stöna och stånka och tycka att huset känns som ett gigantiskt slott. När jag senare under dagen gick upp så förstod jag varför. Där stod dammsugaren ovanför trappan och dammtrasan låg käckt slängd på en hylla. Det är illa ställt med mig, nu är det inte längre lightvarianten av senildemens utan snäppet värre. Jag hade helt enkelt glömt att städa klart där uppe. Suck!

Jag har inte orkat göra det än, jag tog hundarna och gick en långpromenad istället. Mycket skönare, nyttigare och betydligt roligare än att städa.

Goa, fina Sanny


Den här killen är himla go med


Märklig kamera vi har. Plötsligt kan den ta kort utan att det blir blixt i ögonen. Undrar vilka knappar jag är och trycker på.

Imorgon blir det spår, 20-årskalas och möte med fotbollen. Annars är det lugnt...

See you!

Kommentarer
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Städning ja.. tänk jag som har varit näst intill pedant!



Hm.. nu jädrans är det lite mer skit i hörnena men bättre det än ett rent helvete ha ha!



Det är mkt roligare att träna än att städa...



Ha en härlig helg!

2009-02-21 @ 18:08:47
Postat av: Fia & Siri

Du är rolig du Ing-Marie....vet inte om "glänsa" är det rätta ordet men det känns just nu väldans bra och vi ska göra så gott vi bara kan Siri & jag!! Jag vet ju att vi kan få till det riktigt bra om jag bara lyckas hålla koll på mina nerver! Har hört att du absolut inte har nått att göra den 7 Mars...å då kan du ju följa med till Tomten!!! Vi är nu hela 11st som ska försvara JBK`S färger så ta och häng på du vi behöver en hejarklack!!!!



TASSAR Fia & Siri

2009-02-21 @ 18:09:42
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0