Vi är så glada!!! Grattis till Knuffa och Martin, CERT och med 625 poäng.

Hur glad blir man inte när ens träningskompis först ringer och säger att de fått fullt på upptag, spår och uppletande. Sen fick vi vänta och vänta och sen kom det ett mess - Säger bara en sak - CERT! Larviga jag blir ju helt rörd och försökte ringa hysteriskt men det var jag inte ensam om. Upptaget hela tiden! Sen till slut ringde han och var så stolt över sin duktiga Knuffa. De hade fått ihop 625 poäng! Jag nästan dog! Jag tror faktiskt inte Martin fattar hur jäkla bra det är! Vår lilla Knuffa har tuffat runt på värsta Påsksmällen med hur många deltagare som helst och glänst!

Hittar just nu inget bra kort på dom men håll tillgodo med ett från en av spårdagarna nu i vintras!


Gaston och jag har varit och spårat i Djupedal. Spårupptaget gick kanon, sen gick spåret inte speciellt bra. Ingen ursäkt men en förklaring kan vara gänget med nordsvenska och ryttare som både red och gick rätt över spåret. Den störningen fixar han inte, flanen. Björn visade på var han gått så jag fick hjälpa Gaston att hitta på spåret igen och efter det lilla avbrottet så spårade han på som vanligt.

Mogg spårade på ett soligt kalhygge med den äran. Oj så fint han jobbade. Zabi och Anja (?) var jag inte med och såg men Zabis hade gått jättefint men Ulrika var inte riktigt nöjd med sin tjej.

Jag är lycklig över Martin och Knuffa, att Gastons spår inte gick till  historien som hans bästa spelar ingen roll.

Herre jösses, höll så när på att glömma mina jaktvänner. Grattis till Susanne, Totte och Olle samt Marie och Emil till finfina poäng på wt idag! Vilken kul dag detta är!

Nu ut och sola!

Ha det gott alla!


Kommentarer
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

GLAD PÅSK skulle vi önska men vi passar på att gratta Martin & Knuffa oxå.. man får ju rysningar!!!

2009-04-10 @ 17:18:13
URL: http://vit.gundogs.se/startsida.html
Postat av: petra

Vill också gratta martin o knuffa jisses vad duktiga dom är!!!!! Glad påsk ingmarie o gaston

2009-04-11 @ 21:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0