Myran 15 år

Upps, vad hände, tyckte hon nyss föddes. Kalaset är avklarat och tjejen är nöjd med sin dag. Det är himla kul att träffa alla i släkten lite då och då. Vi är ett rätt stort gäng när vi träffas. Det är ju alltid ett himla ordnande innan, ni vet räcker maten, är det städat, räcker besticken, finns det stolar osv. Allt räckte och lite till. Phu!.

Jag känner mig fortfarande så himla nöjd med igår. Det var verkligen en jättekul kurs. Så lärorik. Som vanligt känner  jag när jag varit på kurs att jösses, ju mer jag lär mig desto mer förstår jag hur lite jag kan. Helena fick mig i alla fall att inse hur himla viktig vinden är. Nu är det bara den lilla baggisen att komma ihåg detta på typ ett jaktprov. Gulp...

Är lite sugen på att åka upp till klubben imorgon kväll men det ska jag inte. Jag tänker däremot passa på att träna vatten när tjejerna tränar fotboll. Det blir perfekt. Kan jag dessutom lura med mig Anders som kastare är saken biff. Ska tänka ut en listig plan för att detta ska kunna genomföras.

Vi har hunnit med att träna släpspår idag också. Ikväll gick det kanonkalas. Gaston fattade ikväll att själva slutmålet är kaninen inte att följa spåret till det tar slut. Eventuellt en liten nackdel med att tränat personspår sen grabben var pytteliten. Ja, ja bara att träna på.




Undrar egentligen hur han tänker, flanen. Spår = pinnar = megabelöning och nu helt plötsligt är spår = kanin = galet lycklig matte. I vanligt spår - galen matte om man sniffar lite i viltspår och nu blir hon bara glad??? Ja, kära nån, han har det inte lätt flatte-flanen.

Måste också få gratulera till Marie med sin labbe-slabbe Emil, de wann wt i Oskarshamn igår. Jag blev så glad så jag nästan smällde av när det kom ett mess där det stod "Jag är alldeles skakig, vi har vunnit!" Så himla roligt, den tjejen är värd att få stå överst på prispallen med allt det jobb hon lagt ner på sin labbe-pojk. Han är verkligen inte någon enkel hund.

Hoppas ni haft en bra helg! Nu ska jag avsluta min i den härligt slitna soffan...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan garantera att du tyckt mycket om även dagens kurs !! Du kan väl bara ana hur mycket jag saknar Puma nu... och hur mycket idéer jag har ! HÄR SKA TRÄNAS... om några veckor fniss



Du kan väl maila mig på jobbet i veckan när du hinner och berätta vad hon sa om släpspåret... om det nu inte glömdes bort igår !



Kram på er och grattis till tjejen

2009-04-19 @ 22:20:06
Postat av: Lotta

Konstigt, så fort jag börjar skriva så försvinner mitt namn... jag får se om det går att fylla i efter jag skrivit klart kommentaren, men det är JAG som skrivit det andra inlägget - men det förstår du nog på hundnamnet ler

2009-04-19 @ 22:21:31
URL: http://www.friden.de
Postat av: Anonym

Konstigt, så fort jag börjar skriva så försvinner mitt namn... jag får se om det går att fylla i efter jag skrivit klart kommentaren, men det är JAG som skrivit det andra inlägget - men det förstår du nog på hundnamnet ler

2009-04-19 @ 22:22:54
Postat av: Fia & Vega

TUSEN TACK för gratulationerna!!!

Det värmer!!!

Vilken bra kurs du verkar ha varit på!

STORT LYCKA till i helgen, jag ska hålla tummarna!!



Kram Fia & Vega

2009-04-20 @ 14:19:10
URL: http://www.vega.gundogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0