Ruggigt väder är vad det är

Super-Gaston låg i träda igår. Jag var iväg på föräldramöte så det bidde ingen träning alls igår. Det tog vi igen idag. Helene kom ut till Skärstad så vi la först varsitt spår på fält och sen stack vi iväg till magiska fotbollsplanen. Känns lite busigt att vara där och träna men vi förstör ju inte direkt någon gräsmatta genom att gå på den...

Nåja, angående spåret, så spårade Gaston bra i början och tog första vinkeln kanon sen yrade han till det lite i andra och vimsade runt på sista sträckan MEN han markerade och fick med sig ALLA pinnarna.

Lydnaden, hjälp jag gick runt med en dynamit idag. Fria följet var rena cirkusen. Han trippar nästan framför men är med i vinklarna och dunkar ner häcken i backen så det dammar (not today eftersom det är blött, blött, blött så idag var det snarare så det skvätte). Vi tränade appellydnaden, jäpp du läste rätt. Nu gäller det att ligga i, till KM i bruks som vi kör i appell. Vi gjorde framförgående och läggande under marsch. Framförgåendet måste vi träna på men läggandet sa det bara pang så låg han. Vi tränade lite kryp också och kan bara konstatera att himmel vad skönt att vi har en hel vinter på oss att träna det.

Gaston med en av sina älskade tennisbollar


Åsså den goe killen spårade på fint, enligt hans matte var det ett av hans sämsta spår hittills. Skitsnack, grabben följde spåret och nosade sig fram till pinnarna som han markerade. Han kastar sig inte över dom men man får banne mig vara blind om man inte ser att han markerar. Lydnaden fixade han bra idag. Framförgåendet som gett hans matte lite hysteriska anfall gjorde han kanonfint. Han kommer fixa appellen lätt som en plätt.

Åsså bus med sin favvoboll


Jaha, nu ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta, måste bara fundera en stund på vad.

Ha det bra alla!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Det va lite "tomt & tyst" igår på klubben, funderade på var ni va...

Att träna hund ger en både "ris & ros", man sliter sitt hår och funderar över vad man egentligen har gett sig in på, vad man håller på m.m. Men lön för allt "slit å tid" kommer ju när polleten trillar ner eller när det går bra för nån av kompisarna från klubben. Tycker du & Gaston är riktigt duktiga, det är riktigt kul att se er jobba. Själv så fick jag en riktigt "jackpott" igår då Siri sprang ( kanske va en lätt överdrift men men )ut å hämtade apporten och lämnade den hos mig!! Gissa om jag va glad??!! Ha det nu så bra så syns vi på klubben! Kramar & Tassar från Fia & Siri

2008-09-30 @ 19:09:38
Postat av: Helene o Åsså

Hello! Grattis på födelsedagen - gamling! Själv känner jag mig som rena ungdomen! Eller kanske inte alltid... ;-)

Tack för trevlig träning! (som alltid)Effektivt och bra. Nu får vi ladda vidare, kryp, kryp, kryp...

Kramkram!



PS: ändra min länk till "Helene o Åsså! Lilla Inja får ha en egen hemsida i sin himmel!

2008-10-02 @ 16:22:48
URL: http://www.123minsida/Helene1
Postat av: lotta

hejsan

Hittade hit genom en länk jag följde. Roligt att hitta blogg med en tjusig Flat!! Vi har även vi en liten flat som vi tränar inför jakt o lydnadsprov.

Ska läsa mer här och jag hoppas på lite tips ;)

2008-10-03 @ 15:26:13
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Samma visa varenda år men.. bättre sent än aldrig så GRATTIS i efterskott och vi hoppas du hade en bra dag!!

2008-10-03 @ 18:44:02
URL: http://web.telia.com/~u22515698/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0